Grzegorz Grabowski Napisano 8 Maja 2019 Share Napisano 8 Maja 2019 Bartek, to może ja Tobie swojego T-90 MS podeślę do pomalowania? Reflektujesz? Ja się wtedy spokojnie humvee zajmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Maja 2019 Autor Share Napisano 9 Maja 2019 8 godzin temu, LordDisneyland napisał: Już za samą cierpliwość przy maskowaniu tego ruska oklaski się należą Czekam wytrwale na trzeci kolor. I tylko szkoda, że to nie 1/72...udusisz się od woni tego maskolu akurat maskowanie jest dla mnie jednym z fajniejszych etapów, pod warunkiem, że wyjdzie... nie przeszkadza mi zapach maskolu na szczęście 8 godzin temu, Grzegorz Grabowski napisał: Bartek, to może ja Tobie swojego T-90 MS podeślę do pomalowania? Reflektujesz? Ja się wtedy spokojnie humvee zajmę Spoooko ale dopiero po Krakowie, Babarybie, po Avro, po Mustangu a pomiędzy jeszcze jeden projekt będzie A jak go popsuję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 9 Maja 2019 Share Napisano 9 Maja 2019 To mi go odkupisz po prostu Jedziesz dalej z Armatą, bo jest elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Maja 2019 Autor Share Napisano 12 Maja 2019 (edytowane) Cześć, udało mi się zamaskować pod 3 kolor : testuję 3 kolor : 1 - 70.814 BURNT RED 2 - 70.814 BURNT RED 3:1 + 70.951 WHITE 3 - 70.982 CAVALRY BROWN 4 - 70.982 CAVALRY BROWN 3:1 + 70.951 WHITE 5 - SOBRAS CARNE 343 SHADOWS FLESH 6 - SOBRAS CARNE 343 SHADOWS FLESH 3:1 + 70.951 WHITE chyba 3 i 4 mi podchodzi najlepiej hmm. Edytowane 12 Maja 2019 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 12 Maja 2019 Share Napisano 12 Maja 2019 A ja mówię /piszę numer 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 Do pojazdów Expo używałem tego zestawu co na foto. MIG AMMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Maja 2019 Autor Share Napisano 13 Maja 2019 Może następnym razem kupie ten zestaw, teraz dla jednej fabrki mi się nie opłaca. Będzie nr 2, wyjdzie jak wyjdzie zobaczymy dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Maja 2019 Autor Share Napisano 13 Maja 2019 3 kolor położony, za godzinkę zdejmę maskowanie i się okaże czy jest ok czy nie wyszło dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Maja 2019 Autor Share Napisano 14 Maja 2019 No i zdjąłem maskowanie zastanawiam się czy liny zostawić tak jak są pomalowane czy jednak pomalować na stalowy : więc już prawie końcówka, błysk, wash i satyna. B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 14 Maja 2019 Share Napisano 14 Maja 2019 Pomaluj liny na bazowy, tak jak tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Maja 2019 Autor Share Napisano 14 Maja 2019 faktycznie nawet na tych zdjęciach widać że mają nie proste kratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 19 Maja 2019 Autor Share Napisano 19 Maja 2019 Bry, pora na wash, przed \ a tu już po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 19 Maja 2019 Share Napisano 19 Maja 2019 I gdyby nie ten czarny wash... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 19 Maja 2019 Autor Share Napisano 19 Maja 2019 Gdyby nie ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Maja 2019 Autor Share Napisano 22 Maja 2019 Cześć, już prawie koniec Zastanawiam się, jak zrobić takie światła, czy z małych kawałków przezroczystej ramki czy np micro setem ? No i muszę jeszcze troszkę gąsienice przejechać suchym pędzlem i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Super to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 42 minuty temu, Grzegorz Grabowski napisał: Super to wyszło Mi też się bardzo podoba... Aż mi się chce wyciągnąć moją z pudełka..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 (edytowane) 35 minut temu, mandrivecs napisał: Mi też się bardzo podoba... Aż mi się chce wyciągnąć moją z pudełka..! To na co czekasz? Wieczorkiem należy się jakiś relaks, prawda? Bartek, nie przecieraj gąsek metalizerem. Wystawowe egzemplarze, mają je czarne. Zrób tak, by lekko się błyszczały. Jakiś pół mat. Tak samo model. Co jak co, ale u ruskich, parada, czy wystawa, sprzęt musi lśnić. Edytowane 22 Maja 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Maja 2019 Autor Share Napisano 22 Maja 2019 15 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Bartek, nie przecieraj gąsek metalizerem. Wystawowe egzemplarze, mają je czarne. Zrób tak, by lekko się błyszczały. Jakiś pół mat. Tak samo model. Co jak co, ale u ruskich, parada, czy wystawa, sprzęt musi lśnić. Bardziej mi się w takim macie podoba poszukam jakieś pół matu ale nie wiem czy mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 (edytowane) 28 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Co jak co, ale u ruskich, parada, czy wystawa, sprzęt musi lśnić To glossem go Edytowane 22 Maja 2019 przez zipster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 12 minut temu, zipster napisał: To glossem go Glossem nie, ale pół matem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 6 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Glossem nie, ale pół matem. Oczywiście, śmieje się, że glossem skoro u ruskich musi "lśnić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Maja 2019 Autor Share Napisano 22 Maja 2019 zaraz będzie, że znowu wywołam burzę jak nie o kolor to o lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Żadnych burz nie będzie, po prostu nie smaruj go pełnym matem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Maja 2019 Autor Share Napisano 22 Maja 2019 poszukam co mam w domku i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi