shadowmare Napisano 17 Marca 2019 Napisano 17 Marca 2019 (edytowane) Konwersja Spitfire MK II na piątkę w wersji C. Jako dawca części (m.in. owiewki oraz filtra Vokes) posłużyła Hasegawa. Dużo własnej roboty i zmian na zewnątrz i w kokpicie. Dodałem lufy Mastera, blaszki Edka, metalowe golenie, żywiczne koła, prawie całkowicie zrąbane maski Montexu trzeba było poprawić. Dodałem kilka fot na czarnym tle i nowych ujęć. Edytowane 20 Marca 2019 przez shadowmare 3 1 Cytuj
rymulus Napisano 18 Marca 2019 Napisano 18 Marca 2019 Model prezentuje się bardzo dobrze, jak zwykle w Twoim wydaniu efektownie polakierowany. Dodatkowym smaczkiem, który mnie ujął, są pozostałości po poprzednim oznakowaniu. Jedyne małe zastrzeżenie jakie mam to ten jasny nalot/zabrudzenia na skrzydłach przy kadłubie. Wygląda to trochę tak jakby obsługa przed wejściem na skrzydło przechodziła po wapnie, a nie, jak sugeruje kamuflaż, po piasku pustyni. Cytuj
shadowmare Napisano 18 Marca 2019 Autor Napisano 18 Marca 2019 Dzięki Rymulus. Zrobiłem tak specjalnie żeby ten efekt piachu był bardziej widoczny. W świetle dziennym takie delikatne efekty zanikają i dlatego starałem się zrobić to tak, żeby zwracało uwagę. Cytuj
marek d Napisano 18 Marca 2019 Napisano 18 Marca 2019 Oj grubo poszło. Złachany mocno, mnie się podoba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi