shadowmare Napisano 17 Marca 2019 Share Napisano 17 Marca 2019 (edytowane) Konwersja Spitfire MK II na piątkę w wersji C. Jako dawca części (m.in. owiewki oraz filtra Vokes) posłużyła Hasegawa. Dużo własnej roboty i zmian na zewnątrz i w kokpicie. Dodałem lufy Mastera, blaszki Edka, metalowe golenie, żywiczne koła, prawie całkowicie zrąbane maski Montexu trzeba było poprawić. Dodałem kilka fot na czarnym tle i nowych ujęć. Edytowane 20 Marca 2019 przez shadowmare 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 18 Marca 2019 Share Napisano 18 Marca 2019 Pięknie poszalałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 18 Marca 2019 Autor Share Napisano 18 Marca 2019 Dzięki Miro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 18 Marca 2019 Share Napisano 18 Marca 2019 Model prezentuje się bardzo dobrze, jak zwykle w Twoim wydaniu efektownie polakierowany. Dodatkowym smaczkiem, który mnie ujął, są pozostałości po poprzednim oznakowaniu. Jedyne małe zastrzeżenie jakie mam to ten jasny nalot/zabrudzenia na skrzydłach przy kadłubie. Wygląda to trochę tak jakby obsługa przed wejściem na skrzydło przechodziła po wapnie, a nie, jak sugeruje kamuflaż, po piasku pustyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 18 Marca 2019 Autor Share Napisano 18 Marca 2019 Dzięki Rymulus. Zrobiłem tak specjalnie żeby ten efekt piachu był bardziej widoczny. W świetle dziennym takie delikatne efekty zanikają i dlatego starałem się zrobić to tak, żeby zwracało uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Marca 2019 Share Napisano 18 Marca 2019 Oj grubo poszło. Złachany mocno, mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 18 Marca 2019 Autor Share Napisano 18 Marca 2019 Dziękuję Marku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi