DeX Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 Modelik zaje...fajny Cudo, istne i widzialne cudo A ja okonku myślałem, że tylko pływadełka łykasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 28 Kwietnia 2006 Share Napisano 28 Kwietnia 2006 Na poczatku nie sądziłem, że z tego może wyjsc takie cudo gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 28 Kwietnia 2006 Share Napisano 28 Kwietnia 2006 Niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 28 Kwietnia 2006 Share Napisano 28 Kwietnia 2006 Swoj czlowiek, cos wspolczesnego, a nie same szkopskie brzydale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 2 Maja 2006 Share Napisano 2 Maja 2006 Piekny model. Bardzo mi się podoba. Czasami mnie też ciągnie do pojazdów ale się dzielnie opieram jak na razie A jaka jest zgodnośc tego zestawu z oryginałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 2 Maja 2006 Autor Share Napisano 2 Maja 2006 (edytowane) Jacku nie wiem jak z tą zgodnością . Nigdy tego nie sprawdzałem. Ale lukając na materiały jakie do niego miałem to części wyglądają całkiem , całkiem . Uważaj na te pojazdy ...u mnie miały być przerywnikami w lotnictwie i tak jakoś ....... Edytowane 13 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 Piękny SKOT I jak zwykle wykonanie takie, że powala z nóg. Blaszki są Twojej produkcji? Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Października 2006 Autor Share Napisano 3 Października 2006 (edytowane) Dzięki z mile słowa Wojtku Blaszki są z zestawu. W Twoim ich nie było Edytowane 13 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 No jak wiesz już z gg mój zestaw był "speszjal edyszyjszyn", to jest bez blaszek ;) Pewnie zaginęły w transporcie Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SobaGibon Napisano 5 Października 2006 Share Napisano 5 Października 2006 A mozna wiedziec czym imitowales snieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 5 Października 2006 Share Napisano 5 Października 2006 No ten SKOT to kurde...... opad kopary na maksa !!! Model odjechany na maksa !! Cacy !! Jest przepiękny. Też bym takiego chciał ale ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Października 2006 Autor Share Napisano 5 Października 2006 (edytowane) Dzięki Paweł SabaGibon śnieg to nic innego jak zwykła soda taka jak na podstawce Edytowane 13 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 ode mnie jako miłośnika poloników i Twojej radosnej twórczości Okonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 13 Grudnia 2006 Share Napisano 13 Grudnia 2006 Tak dla przypomnienaia tematu wszak dziś rocznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Tak dla przypomnienaia tematu wszak dziś rocznica No co dalej z tym SKOTem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2007 (edytowane) A co ma być Pawełku Edytowane 13 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 A co ma byc Pawelku No czy sklejony? Nie śledziłem wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 No ten SKOT to kurde...... opad kopary na maksa !!! Model odjechany na maksa !! Cacy !! Jest przepiękny. Też bym takiego chciał ale ta cena Evil or Very Mad No czy sklejony? Nie śledziłem wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Ale kiszka wyszła. To znowu kolega Alzcheimer namieszał mi w głowie. Farby za dużo się nawdychałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 Okonek model miodzio SUPER ale mam pytanie ,czemu tęsknisz za tym czasem. Ja jak widzę takie kształty pojazdu to mnie co tu dalej pisać nie lubie tych wspomnień .Dla mnie to był i jest symbol zniewolenia Narodu Polskiego a ty nie masz takich wspomnień? . Nie gniewaj sie tak napisałem coś od siebie ,bo zlepiłeś go całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 Dla mnie to był i jest symbol zniewolenia Narodu Polskiego... Poczekaj jeszcze jakiś czas to pod "bliźniakami" odczujesz zniewolenie narodu... Zatęsknisz za Kanią, albo Rakowskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 Zatęsknisz za Kanią, albo Rakowskim... - albo jeszcze za tym panem ktory byl I Sekretarzem KC miedzy w/w. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 Okonek model miodzio SUPER ale mam pytanie ,czemu tęsknisz za tym czasem. Ja jak widzę takie kształty pojazdu to mnie co tu dalej pisać nie lubie tych wspomnień .Dla mnie to był i jest symbol zniewolenia Narodu Polskiego a ty nie masz takich wspomnień? . Nie gniewaj sie tak napisałem coś od siebie ,bo zlepiłeś go całkiem fajnie. Artur bez obrazy ale ja myslalem ze ty masz ze 13 lat Ja tamtych czasow nie pamietam bo mnie chyba rodzice jescze w planach nie mieli Ale z gazetami do skupu latalem zeby dostac tasme życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 Wiesz stary jak sie ma latka to czasem ludzie KAMIENIEJĄ. Ja mchem nie obrastam, bo sie toczę dalej. Ale czasem mi się chce wyć, bo wczoraj się dowiedziałem ze mój dobry przyjaciel miał wywrotkę samochodem na tym lodzie i umarł na miejscu( nawet nie prowadził, a ten, co prowadził to tylko poobijany). I jak ja mam być normalny?,Idzie wyć. Jadę na tym wózku i z tego ratuje mnie tylko defekt mózgu. Przepraszam Okonku ze ci tak nie w temacie piszę, ale jest mi strasznie źle i musiałem to napisać. Już zmiatam i nie zaśmiecam tematu. Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Sorry, że rozgrzebuję stary temat. Model ogólnie zajefajny, ale muszę się do czegoś przyczepić. Jak widać na powyższym zdjęciu, pojazd będzie skręcał w lewo. To skąd wzięły się jego ślady przed przednimi kołami? Cofał, czy jak? No, chyba że przed nim jechało coś innego i pojechało prosto, a jemu kazano skręcić... Tak poza tym szczegółem to wszystko jest theBest. Po prostu super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi