Berni Napisano 11 Kwietnia 2019 Share Napisano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Serwusik, oto wystrugałem takiego mini gun trucka Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Berni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 11 Kwietnia 2019 Share Napisano 11 Kwietnia 2019 Ja bym przykurzył, taką czerwoną wietnamską ziemią. No i wydaje mi się że przez ten żółty karton i zbyt jaskrawe oświetlenie trochę przekłamane są kolory. Ale podobają mi się plecaki i pakunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Kwietnia 2019 Share Napisano 11 Kwietnia 2019 1. Fajnie jak zawsze, ale... 2. Zdjęcia do galerii rób w naturalnym świetle, bo te są prześwietlone 3. Pigment Vietnam Earth i do dzieła..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Kwietnia 2019 Share Napisano 12 Kwietnia 2019 To ja napiszę tak: 1. Fajnie jak zawsze, ale... 2. Zdjęcia do galerii rób w naturalnym świetle, bo te są prześwietlone 3. Pigment Vietnam Earth i do dzieła..! Ogólnie - podoba się, zerkam na kolejnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Kwietnia 2019 Share Napisano 12 Kwietnia 2019 2 godziny temu, kubisz napisał: To ja napiszę tak: 1. Fajnie jak zawsze, ale... 2. Zdjęcia do galerii rób w naturalnym świetle, bo te są prześwietlone 3. Pigment Vietnam Earth i do dzieła..! Ogólnie - podoba się, zerkam na kolejnego To, co powyższe+ kable do radia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi