sebastain Napisano 2 Czerwca 2019 Napisano 2 Czerwca 2019 Wszystko zależy od priorytetu. Czy chce się być modelarzem czy vlogerem. Chyba większy postęp kolega zrobił w jakości filmików niż jakości modeli. Trochę szkoda. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj
jpl Napisano 3 Czerwca 2019 Autor Napisano 3 Czerwca 2019 Dobrze, dziękuję za uwagi. Zastanawiam się głównie nad podkładem, a konkretnie spróbuję jeszcze białego Mr. Surfacera 1500, bo przeproszenie się z Mr. Surfacerami wydaje się być słuszne. Ale to w przyszłosci. I tak, można mnie krytykować, i tak, nie kleję super modeli. Kanał w zamierzeniu ma być pewną "drogą modelarza"; na razie to jest takie trochę testowanie zestawów, ale mam też pewne pomysły na bardziej rozbudowane "kompozycje". Co będzie, zobaczymy. Cytuj
Mates Napisano 4 Czerwca 2019 Napisano 4 Czerwca 2019 Wydaje mi się, że największy problem tkwi w tym, że prowadzisz tylko warsztat wideo. Nie zauważyłem nigdzie klasycznego warsztatu z krytyką i dyskusją. Zwróć uwagę, że słowa krytyki z reguły pojawiają się już po wrzuceniu przez Ciebie finałowych odcinków warsztatów, gdzie nawet fotogaleria nie jest do końca precyzyjna, a miejsca na poprawki już nie ma kiedy model okalkowany i pobrudzony. Naprawdę nie rozważałeś prowadzenia klasycznego warsztatu, gdzie będziesz się podpytywał o porady czy informacje, jak lepiej zrobić to czy tamto? Też kiedyś nie prowadziłem warsztatów, ale potem wychodziły babole i wydaje mi się, że zakładanie warsztatu, mimo tego że nie robię super modeli, bardziej mi pomogło niż zaszkodziło. Cytuj
Crimson King Napisano 4 Czerwca 2019 Napisano 4 Czerwca 2019 Mates mądrze gada,posłuchaj go,a dobrze na tym wyjdziesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi