koksik750 Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 (edytowane) Witam. Chcę Wam przedstawić gotowy model ( 4 w karierze ) - Lexus IS 350. Teraz kilka szczegółów: Lakier bazowy - Cherry Red Pearl z palety Nissana , prod. Zero Paints. Lakier bezbarwny - Gunze Super Clear Gloss. Polerka pastami Tamiyi: Course, Fine i Finish. Na koniec wosk Tamiyi. Metal stickery- loga, nazwa i model - Crazy Modeler. Felgi 19" Kranze Borphes - Aoshima. Elementy fototrawione z zestawu. Relacja znajduję się tu: viewtopic.php?t=6002&start=0 A teraz zdjęcia: Dziś dorwałem przez chwilę słoneczko więc wyleciałem na ogródek i zrobiłem kilka fot: Prosiliście o fotki na seryjnych kołach - proszę bardzo ( model jeszcze nie woskowany i czyszczony ): I kilka zdjęć przy sztucznym świetle: I moje ulubione: Komentarze mile widziane ( i głosy również ) Edytowane 28 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Bravo! Piękny model. Widzę, że jesteś perfekcjonistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Pięknie sie na słoneczku prezętuje , super lustro , no i żeczywiście te seryjne felgi były kaszaniaste :PP . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 12 Marca 2008 Witam. Gratuluję. Piękna robota. Pięknie pasują te felgi a kolor, aż dech zapiera. Szkoga tylko, że to skala 1:24, a nie 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 (edytowane) No, klasa!! Jedno, czego moge sie uczepic, to niedomalowane chyba uszczelki przedniej szyby (na slupkach A). Tak to modelik miodzio!! Pozdro!! Edytowane 12 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Bardzo fajny elegancki dla wyższych klas, lakier wyszedł ci cudnie. Jedno co mi się nie podoba w tym Lexusie to jest wysokie zawieszenie ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Też mi sie tak wydaje , ale moze to wina tych felg , bo teraz wysoko wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Fajny modelik i fajny lakierek a reszta to rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Piękny lakier, stylowe autko. Super wykonanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 jesteś profesjonalista!! model przepiękny i ten lakier normalnie brakuje mi słów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Marca 2008 Autor Share Napisano 16 Marca 2008 Dzięki za te miłe słowa. Ale mógłby być lepszy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 Super, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Koksik, a gdzie linka relacji? Dopisz ja w pierwszym poscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Dodam, że ja jeszcze zaciemniłbym czarnym linie podziału, ale to kwestia gustu, a nim się nie dyskutuje (jak mówi stare przysłowie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Dodam, że ja jeszcze zaciemniłbym czarnym linie podziału, ale to kwestia gustu, a nim się nie dyskutuje (jak mówi stare przysłowie). Dokładnie, poza tym ja nie lubie malowanych linii podziały - wygląda dla mnie wtedy jak zabawka - po to je pogłębiam, żeby światło ładnie, naturalnie się na nich załamywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi