zzz Napisano 12 Lipca 2019 Share Napisano 12 Lipca 2019 To dobrze, bo inaczej musiałbyś jeszcze usunąć te trzy anteny przed kabiną, o których mówił Adam, przestawić obie lotki do pozycji 5 stopni do góry, dorobić odgromniki czy przemalować wnęki na właściwy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Lipca 2019 Autor Share Napisano 12 Lipca 2019 To , ze są niedoróbki to wyłącznie Twoja wina , bo wzioles Sobie przymusowy urlopik na czas moich zmagań Mam nadzieje , ze się nie obrazisz Ok więcej nie przerabiam Następny będzie ladnieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 12 Lipca 2019 Share Napisano 12 Lipca 2019 Oj nie, zostałem przymusowo wysłany na urlopik. Nie przerabiaj. Fajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Lipca 2019 Autor Share Napisano 12 Lipca 2019 Dziekuje W kolejce czekają kocury z HB - 1:72 i 1: 48 . 1:72 to ostatni w tej skali . wole większe W 1:48 czeka Phatom F.- 4 z Academy , F - 16 od Tamki , MiG -21 od Eduarda A po szkoleniowym poście Stoikowic kusi mnie Abrams w 1:35 od Hb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 12 Lipca 2019 Share Napisano 12 Lipca 2019 Abramsa kup RFM. Chyba, że już masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Lipca 2019 Autor Share Napisano 12 Lipca 2019 Abramsa mam od Trumpka , pomyliłem się od HB mam Leoparda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 12 Lipca 2019 Share Napisano 12 Lipca 2019 No to dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 14 Lipca 2019 Autor Share Napisano 14 Lipca 2019 Przepraszam , ze troszkę zaśmiecę watek lotniczy pojazdami , ale tylko troszkę Kozakiem nie jestem . Części ogrom jak i opcji wersji i malowań Na razie trenuje chemie malarska na beczkach i kanistrach . Pojazdy to inna technika malowania , a chce pobawić się w modulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Lipca 2019 Share Napisano 14 Lipca 2019 Bardzo pięknie ten MIG wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 15 Lipca 2019 Autor Share Napisano 15 Lipca 2019 Dziękuje Dodaje to ducha i utwierdza w przekonaniu , ze poprawiam swoje umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Lipca 2019 Super Moderator Share Napisano 15 Lipca 2019 Kiedy galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 15 Lipca 2019 Autor Share Napisano 15 Lipca 2019 Nie potrafię robić ładnych ujęć , ledwo co nauczyłem się robić troszkę lepsze zdjecia Fajnie , ze go skończyłem i ciesze się ,ze się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 16 Lipca 2019 Share Napisano 16 Lipca 2019 20 minut temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 18 Lipca 2019 Autor Share Napisano 18 Lipca 2019 To jest właśnie piękne ujecie tzn. jak na focie wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi