Skocz do zawartości

PzKpfw NbFz VI KRUPP Neubaufahrzeuge 1/35 - Żywica ARMO

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Model żywiczny firmy ARMO z fototrawionymi błonikami oraz ruchomymi uchwytami na narzędzia firmy PART.

Pozdrawiam

Michał

P1010001.jpg

P1010011.jpg

P1010013.jpg

P1010010.jpg

P1010007-1.jpg

P1010002.jpg

P1010008.jpg

P1010003.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Nie mam zastrzeżeń, podoba mi się, ale wydech troche za bardzo..... rdzawy.

Napisano

Jak zwykle, świetnie wykonane. Czy ktoś orientuje się, czy można dostać gdzieś takie cudo, ale w plastiku? ( oczywiście w słusznej skali 1:35)

Napisano

Z tego co się orientuje model ten dostępny jest tylko i wyłącznie w żywicy. Można go nabyć w "jadarze" za jakieś 340zł.

Pozdrawiam

Michał

Napisano
Można go nabyć w "jadarze" za jakieś 340zł.

W życiu tyle bym nie dał za model...

Napisano

Załoga powinna stanąć do raportu za brak dbałości o sprzęt,

a dostawcę farby użytej do namalowania oznaczeń należałoby rozstrzelać za sabotaż.

Napisano

MWALLO napisz coś o sklejalności modelu, bużo trzeba z nim Czy to ten model z blachami Parta co teraz reklamują?

Moja Przyszła-niedoszła chce mi kupić albo jego albo 4TP

A model przepiękny

Napisano
Z tego co się orientuje model ten dostępny jest tylko i wyłącznie w żywicy. Można go nabyć w "jadarze" za jakieś 340zł.

Pozdrawiam

Michał

Pytam, bo pamiętam dobre kilka lat temu, relację z budowy czołgu tego typu w ModelFan, ale nie pamiętam, czy był to plastik, czy żywica.

Napisano

Ten egzemplarz generalnie sklejał się OK, drobnym mankamentem były gąsienice, a konkretniej kruchość ogniwek-zdecydowanie za delikatne oraz uchwyty do narzędzi, które nie przypominały oryginałów i trzeba było uzupełnić je dodatkowym zestawem .

Pozdrawiam

Michał

Napisano

"Pytam, bo pamiętam dobre kilka lat temu, relację z budowy czołgu tego typu w ModelFan, ale nie pamiętam, czy był to plastik, czy żywica."

Zapewne była to żywica (stara forma) -aktualnie, oferowany model ma znacznie poprawione elementy.

Pozdrawiam

Michał

Napisano

No, kolejny z Twojej serii piękny model. Podobaja mi się jak zwykle ślady eksploatacji. Należy Ci się duże ...

Napisano

Super, tylko moim zdaniem za bardzo "błotniki" i elementy przygąsienicowe zabrudzone w stosunku do kadłuba i wież(ale to tylko drobniutka uwaga, zresztą to kwestia gustu..)

Napisano

Naprawde miło jest patrzeć na Twoje modele

Napisano

Tak samo pieknie jak model wczesniej.

Masz silna wole robic drugi model w tym samym guscie.

Mi by sie nie chcialo.

Pozdrawiam