Jonek Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Hej, Macie jakieś sprawdzone sposoby na "naprawę" włosia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Nie wiem czy są jakiekolwiek sposoby na "naprawę" włosia. Najlepiej kupić nowy pędzel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Próbowałeś żelów do naprawy włosia? Ma w swojej ofercie Green Stuff World i chyba ostatnio Vallejo i MiG. Ja mam z GSW i w zasadzie jestem zadowolony, zależy jak bardzo włosie jest zniszczone. Jeśli nie jest zniszczone bardzo mocno, pomaga umycie w wodzie z mydłem (w zasadzie powinno się pędzle regularnie myć w ten sposób). Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Polecam poniższy środek. Bardzo ładnie "skleja" włosie pędzla i czyni go gotowym do kolejnego malowania. Nie wiem czy sobie poradzi z bardzo zniszczonym pędzlem, ale z takim w nieco lepszej kondycji radzi sobie bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Pytanie zasadnicze normalnie :Po pierwsze finito jaki to pędzel a po drugie finito jakie to włosie naturalne czy syntetyczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi