Mikele Napisano 26 Sierpnia 2019 Share Napisano 26 Sierpnia 2019 Szybki model z pudła. Sklejony, pomalowany i na podstawce. Karaluch 3,5cm a podstawka 5cm, więc nie ma się nad czym rozpędzać z pisarstwem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 26 Sierpnia 2019 Share Napisano 26 Sierpnia 2019 Ja wiem że tankietka to niespecjalnie groźny pojazd, ale żeby od razu cywilny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Sierpnia 2019 Share Napisano 26 Sierpnia 2019 No właśnie! Też się ździebko zdziwiłem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 27 Sierpnia 2019 Share Napisano 27 Sierpnia 2019 Fajuchny , najlepsze jest ostatnie zdjęcie . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2019 11 godzin temu, Thalgonis napisał: No właśnie! Też się ździebko zdziwiłem A jak ja się zdiwiłem, com nawiwyjał Już złożyłem petycję o teleportowanie galerii w bardziej adekwatne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Sierpnia 2019 Share Napisano 27 Sierpnia 2019 No co Ty, lufy nie rozwierciłeś? A jakimi farbami malowałeś? HTK orange? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2019 Gunze C i Tamka. Kolory sam mieszałem. A lufa nie na moje nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 29 Sierpnia 2019 Share Napisano 29 Sierpnia 2019 Fajnie wyszedł. Z drobiazgów - warto by tłumik rozwiercić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi