megapol Napisano 26 Sierpnia 2019 Napisano 26 Sierpnia 2019 S.T.A.L.K.E.R. - Opuszczona Podstacja Transformatorowa Skala 1:35 Figurki Bandytów: Alternity Miniatures Figurki Stalkerów: Martin Hille - Kellerkind Miniaturen Cheeki Breeki Gdzieś w Strefie Bandyci robią zasadzkę na Stalkerów wędrujących na Wysypisko i tych, którzy chronią się przed nocą. Rabują z dobytku i mordują. Miejscem tym, gdzie przeprowadzają redukcję populacji Stalkerów jest stara podstacja transformatorowa. Cytuj
M.A.V. Napisano 5 Października 2019 Napisano 5 Października 2019 dziwne że nie ma żadnych komentarzy bo extra dioramka skąd miałeś te betonowe prefabrykowane pierścienie do studzienek? Cytuj
megapol Napisano 5 Października 2019 Autor Napisano 5 Października 2019 2 godziny temu, M.A.V. napisał: dziwne że nie ma żadnych komentarzy bo extra dioramka skąd miałeś te betonowe prefabrykowane pierścienie do studzienek? Dzięki M.A.V. , trudno kogoś zmuszać do komentowania, może się nie podobają Świetne elementy gipsowe robi nasz kolega z forum Przemek Przybulewski, mogę je polecić, bo warto 1 Cytuj
mandrivecs Napisano 5 Października 2019 Napisano 5 Października 2019 Wszystko pięknie, tylko jak dla mnie zbyt kolorowo. Postapo kojarzy mi się z wszechobecną szarością, soalenizną, popiołem, kursem, brudem itp. Poza tym, że przygasiłbym kolory to wykonanie primasort! Cytuj
mandrivecs Napisano 5 Października 2019 Napisano 5 Października 2019 Spalenizną i kurzem miało być... Cytuj
M.A.V. Napisano 5 Października 2019 Napisano 5 Października 2019 megapol - dzięki za namiary na Przemka (pozytywne zaskoczenie), myślałem że to jakaś produkcja "sklepowa" bo bardzo kształtne i równe PS: tak w ogóle to jeśli chodzi o realizm to bym się przyczepił do jednej sprawy - daj do środka jakąś linę albo improwizowaną drabinkę bo nie bardzo łapie jak ten snajper się tam wgramolił - to jednak dość wysoko, nawet jakby go chłopaki podsadzili w górę Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 19 Sierpnia 2020 Napisano 19 Sierpnia 2020 Kolejna fajna praca w twoim wykonaniu gartulacja normalnie scena z gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi