megapol Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 S.T.A.L.K.E.R. - Opuszczona Podstacja Transformatorowa Skala 1:35 Figurki Bandytów: Alternity Miniatures Figurki Stalkerów: Martin Hille - Kellerkind Miniaturen Cheeki Breeki Gdzieś w Strefie Bandyci robią zasadzkę na Stalkerów wędrujących na Wysypisko i tych, którzy chronią się przed nocą. Rabują z dobytku i mordują. Miejscem tym, gdzie przeprowadzają redukcję populacji Stalkerów jest stara podstacja transformatorowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 dziwne że nie ma żadnych komentarzy bo extra dioramka skąd miałeś te betonowe prefabrykowane pierścienie do studzienek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
megapol Posted October 5, 2019 Author Share Posted October 5, 2019 2 godziny temu, M.A.V. napisał: dziwne że nie ma żadnych komentarzy bo extra dioramka skąd miałeś te betonowe prefabrykowane pierścienie do studzienek? Dzięki M.A.V. , trudno kogoś zmuszać do komentowania, może się nie podobają Świetne elementy gipsowe robi nasz kolega z forum Przemek Przybulewski, mogę je polecić, bo warto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Wszystko pięknie, tylko jak dla mnie zbyt kolorowo. Postapo kojarzy mi się z wszechobecną szarością, soalenizną, popiołem, kursem, brudem itp. Poza tym, że przygasiłbym kolory to wykonanie primasort! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Spalenizną i kurzem miało być... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 megapol - dzięki za namiary na Przemka (pozytywne zaskoczenie), myślałem że to jakaś produkcja "sklepowa" bo bardzo kształtne i równe PS: tak w ogóle to jeśli chodzi o realizm to bym się przyczepił do jednej sprawy - daj do środka jakąś linę albo improwizowaną drabinkę bo nie bardzo łapie jak ten snajper się tam wgramolił - to jednak dość wysoko, nawet jakby go chłopaki podsadzili w górę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Ciesielski Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Kolejna fajna praca w twoim wykonaniu gartulacja normalnie scena z gry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts