megapol Napisano 26 Sierpnia 2019 Share Napisano 26 Sierpnia 2019 S.T.A.L.K.E.R. - Opuszczona Podstacja Transformatorowa Skala 1:35 Figurki Bandytów: Alternity Miniatures Figurki Stalkerów: Martin Hille - Kellerkind Miniaturen Cheeki Breeki Gdzieś w Strefie Bandyci robią zasadzkę na Stalkerów wędrujących na Wysypisko i tych, którzy chronią się przed nocą. Rabują z dobytku i mordują. Miejscem tym, gdzie przeprowadzają redukcję populacji Stalkerów jest stara podstacja transformatorowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 dziwne że nie ma żadnych komentarzy bo extra dioramka skąd miałeś te betonowe prefabrykowane pierścienie do studzienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 5 Października 2019 Autor Share Napisano 5 Października 2019 2 godziny temu, M.A.V. napisał: dziwne że nie ma żadnych komentarzy bo extra dioramka skąd miałeś te betonowe prefabrykowane pierścienie do studzienek? Dzięki M.A.V. , trudno kogoś zmuszać do komentowania, może się nie podobają Świetne elementy gipsowe robi nasz kolega z forum Przemek Przybulewski, mogę je polecić, bo warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Wszystko pięknie, tylko jak dla mnie zbyt kolorowo. Postapo kojarzy mi się z wszechobecną szarością, soalenizną, popiołem, kursem, brudem itp. Poza tym, że przygasiłbym kolory to wykonanie primasort! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Spalenizną i kurzem miało być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 megapol - dzięki za namiary na Przemka (pozytywne zaskoczenie), myślałem że to jakaś produkcja "sklepowa" bo bardzo kształtne i równe PS: tak w ogóle to jeśli chodzi o realizm to bym się przyczepił do jednej sprawy - daj do środka jakąś linę albo improwizowaną drabinkę bo nie bardzo łapie jak ten snajper się tam wgramolił - to jednak dość wysoko, nawet jakby go chłopaki podsadzili w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 19 Sierpnia 2020 Share Napisano 19 Sierpnia 2020 Kolejna fajna praca w twoim wykonaniu gartulacja normalnie scena z gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi