unicaunica Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 Taka galeria na boku dla zachęcenia niektórych do zmiany materiału 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 Żeby nie bandera, to bym powiedział żeś za dużo się Hornblowera naczytał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2019 Wiem kto to, ale jak żyje niezałapałem wątku Po fregacie bendoł dwa drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Sierpnia 2019 Share Napisano 30 Sierpnia 2019 Przeczytaj Komodora to załapiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 30 Sierpnia 2019 Share Napisano 30 Sierpnia 2019 6 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Komodora fajny ale i tak najleprzy jest HMS Hotspur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Sierpnia 2019 Share Napisano 30 Sierpnia 2019 Owszem, Hotspur też fajny, ale ja wolę Komodora... a wogóle to wszstkie je lubię i mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 31 Sierpnia 2019 Share Napisano 31 Sierpnia 2019 Też mam wszystkie. Klasyka tematu. Sam kecz tak brzydki (proporcje wymuszone instalacją moździerzy) że aż ładny. Model ma klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 31 Sierpnia 2019 Share Napisano 31 Sierpnia 2019 Model piękny, choć bandera nie ta... Pewnie za chwilę Angole to załatwią Z Horblowerów moim zdaniem najciekawszy jest Atropos, ale to tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 31 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2019 Oj tam zaraz brzydki, ładny jak sztangistka z nrd A jak tak chcecie innej bandery to "Anglia oczekuje..." każdy z was może sobie ulepić umiecie przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 31 Sierpnia 2019 Share Napisano 31 Sierpnia 2019 Czy to pancerka, czy lotnictwo czy samochodziarstwo czy co tam cokolwiek innego to modelarstwo okrętowe (drewno, płotno i liny) imponuje mi najbardziej. Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi