rafau Napisano 10 Września 2019 Share Napisano 10 Września 2019 Niby skala 1/10 a moim zdaniem to 1/12 - chinska podróbka wiec chyba dlatego mniejsza aczkolwiek ma logo Young Miniatures. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 10 Września 2019 Autor Share Napisano 10 Września 2019 (edytowane) Edytowane 10 Września 2019 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Września 2019 Share Napisano 10 Września 2019 Mega fajną robotę robisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 10 Września 2019 Share Napisano 10 Września 2019 Podoba mi się zwłaszcza świetnie dobrany kolor skóry. U mnie przy pacynkach to nadal czarna magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Września 2019 Share Napisano 15 Września 2019 Super, jak z kadru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Dobrze, że nie maluję popiersi, bo bym popadł w kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 16 Września 2019 Autor Share Napisano 16 Września 2019 bez przesady , ja 8 figurek do tej pory zmalowałem a przy 5 tej ruszył u mnie progres. Lepiej czuje się w tym niz klejąc wcześniej pancerkę. Zresztą od figurek tez odchodzę - jakos wole ryjki aktorów malować z lat 80-90 ( jakis sentyment ) + mało miejsca zajmują . Tego Maximusa to tak zmalowałem jako zapchaj dziurę - w 2 dni - to odlew chinski wiec do ćwiczeń bardziej był zakupiony . A im dluzej go malowalem to coraz bardziej zaczynal sie podobac. Plus z tego taki ze warto było kupić za 40 pln (oryginal kolo 200 pln ) i byc mile zaskoczonym dobrym odlewem ( ale tak jak pisałem coś skala jest mniejsza - sadze ze to 1/12 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Fajnie kolego sam z nim walczyłem i wiem ,że główka to najmocniejszy akcent tego popiersia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Września 2019 Share Napisano 18 Września 2019 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi