JFM Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 (edited) BRDM-2 z plutonu rozpoznawczego 35. pułku desantowego z Gdańska. Edited September 16, 2019 by JFM Doprecyzowanie 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 Bardzo ładnie atakujesz tym LWPowskim sprzętem W tym zimowym kamuflażu to aż się prosi o podstawę! Tylko dlaczego w tytule "early" a nie "wczesny"? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 Jak dwa pozostałe pojazdy bardzo mi się podobają, tak "krówkowy" kamuflaż jakoś do mnie nie przemawia. Wydaje mi się, że białe plamy naniesione aerografem wyglądałyby lepiej, ale nie wiem jak były nanoszone w rzeczywistości, więc domyślam się, że widoczny efekt pociągnięć pędzlem był zamierzony. Przydałby się też wyraźny wash żeby wyciągnąć jakieś szczegóły z tej bryły bo kamuflaż jest tak skuteczny, że wszystko zniekształca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JFM Posted September 16, 2019 Author Share Posted September 16, 2019 Tak to wyglądało... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorąży Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 Ten też mi się podoba i tradycyjnie dodatkowe brawa za temat. Nareszcie normalne modele :) ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JFM Posted September 16, 2019 Author Share Posted September 16, 2019 Może kiedyś dojrzeję do podstawek.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 20 minut temu, JFM napisał: Może kiedyś dojrzeję do podstawek.... Dobrze Ci idzie, myślę że jesteś na dobrej drodze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 Tak się właśnie domyślałem, że sposobu malowania tych plam sobie nie wymyśliłeś - zrobiony zgodnie realiami. Jednak łosz choćby delikatny by się przydał żeby zarysować kontury. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Ciesielski Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Bardzo fajnie wygląda a kamuflaż wygląda jak malowany byle jak przez żołnierzy poborowych 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts