JFM Napisano 15 Września 2019 Share Napisano 15 Września 2019 (edytowane) BRDM-2 z plutonu rozpoznawczego 35. pułku desantowego z Gdańska. Edytowane 16 Września 2019 przez JFM Doprecyzowanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Bardzo ładnie atakujesz tym LWPowskim sprzętem W tym zimowym kamuflażu to aż się prosi o podstawę! Tylko dlaczego w tytule "early" a nie "wczesny"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Jak dwa pozostałe pojazdy bardzo mi się podobają, tak "krówkowy" kamuflaż jakoś do mnie nie przemawia. Wydaje mi się, że białe plamy naniesione aerografem wyglądałyby lepiej, ale nie wiem jak były nanoszone w rzeczywistości, więc domyślam się, że widoczny efekt pociągnięć pędzlem był zamierzony. Przydałby się też wyraźny wash żeby wyciągnąć jakieś szczegóły z tej bryły bo kamuflaż jest tak skuteczny, że wszystko zniekształca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 16 Września 2019 Autor Share Napisano 16 Września 2019 Tak to wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Ten też mi się podoba i tradycyjnie dodatkowe brawa za temat. Nareszcie normalne modele :) ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 16 Września 2019 Autor Share Napisano 16 Września 2019 Może kiedyś dojrzeję do podstawek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 20 minut temu, JFM napisał: Może kiedyś dojrzeję do podstawek.... Dobrze Ci idzie, myślę że jesteś na dobrej drodze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Tak się właśnie domyślałem, że sposobu malowania tych plam sobie nie wymyśliłeś - zrobiony zgodnie realiami. Jednak łosz choćby delikatny by się przydał żeby zarysować kontury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 19 Września 2019 Share Napisano 19 Września 2019 Bardzo fajnie wygląda a kamuflaż wygląda jak malowany byle jak przez żołnierzy poborowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi