mae Napisano 15 Września 2019 Napisano 15 Września 2019 Przedstawiam dwie ukończone ciężarówki - żywiczny Star od Matu Model i Zil 130 - konwersja autka dostępnego na wschodzie. W obu ciężarówkach zrobiłem nowe oszklenie, Star ma kalkomanie własnej produkcji, Ził przetrasowane linie podziału blach. Tak wygląda Ził, który posłużył mi do przeróbki. Do rzeczy: Komentarze mile widziane 9 1 Cytuj
Monster3 Napisano 16 Września 2019 Napisano 16 Września 2019 Wygląda świetnie. Gratuluję cierpliwości do pracy przy takim drobiazgu Cytuj
Baas ArK Napisano 18 Września 2019 Napisano 18 Września 2019 Ja się pytam GDZIE BYŁY TAKIE CUDEŃKA GDY JA MIAŁEM MAKIETĘ TT-TKI ? Dostępne były tylko Ify i Wartburgi. Cudeńka, bardzo się podobają. Cytuj
Browarek90 Napisano 24 Września 2019 Napisano 24 Września 2019 Piękne modele gratuluję Wysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi