mae Napisano 15 Września 2019 Share Napisano 15 Września 2019 Przedstawiam dwie ukończone ciężarówki - żywiczny Star od Matu Model i Zil 130 - konwersja autka dostępnego na wschodzie. W obu ciężarówkach zrobiłem nowe oszklenie, Star ma kalkomanie własnej produkcji, Ził przetrasowane linie podziału blach. Tak wygląda Ził, który posłużył mi do przeróbki. Do rzeczy: Komentarze mile widziane 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Czad ! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Wygląda świetnie. Gratuluję cierpliwości do pracy przy takim drobiazgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Oba są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Września 2019 Share Napisano 18 Września 2019 Oba bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 18 Września 2019 Share Napisano 18 Września 2019 Ja się pytam GDZIE BYŁY TAKIE CUDEŃKA GDY JA MIAŁEM MAKIETĘ TT-TKI ? Dostępne były tylko Ify i Wartburgi. Cudeńka, bardzo się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Września 2019 Share Napisano 20 Września 2019 SUPER STAR / хороший ЗИЛ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 Piękne modele gratuluję Wysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi