Szydercza Gała Napisano 7 Stycznia 2022 Share Napisano 7 Stycznia 2022 No to walcz. Co kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipB Napisano 7 Stycznia 2022 Share Napisano 7 Stycznia 2022 Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: No to walcz. Co kupiłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 No i super, gratulacje za dotarcie do końca jak i za sam model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matxek Napisano 22 Czerwca 2022 Share Napisano 22 Czerwca 2022 czołem Koledzy, chciałem zapytać czy być może komuś zostały części nr C4, C20, C25 - uchwyt do trału, chętnie odkupię. Miałem te części zmontowane na odkładzie, gotowe do przyklejenia i gdzieś mi je wcięło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi