ManiekB Napisano 28 Października 2019 Autor Share Napisano 28 Października 2019 14 minut temu, Adamsky napisał: Wciągarka ŁPG-150M - super wyszło Już poprawione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 (edytowane) wciągarka wyszła super. Edytowane 28 Października 2019 przez leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 Maniek , zrobiłeś może więcej niż jedną wciągarkę ? Chętnie przygarnę za opłatą autorską . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 28 Października 2019 Autor Share Napisano 28 Października 2019 3 minuty temu, Hello napisał: Maniek , zrobiłeś może więcej niż jedną wciągarkę ? Chętnie przygarnę za opłatą autorską . Pozdrawiam Hello No niestety to jedyny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helix Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 W dniu 24.10.2019 o 20:50, Adamsky napisał: ładny Adam to tak na wypadek, gdybyś chciał EC-MJJ w pierwotnym malowaniu! Kosz jak nadarzy się okazja(kiedy coś podpalą) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helix Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 W dniu 24.10.2019 o 20:50, Adamsky napisał: ładny Adam to tak na wypadek, gdybyś chciał EC-MJJ w pierwotnym malowaniu! Kosz jak nadarzy się okazja(kiedy coś podpalą) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 30 Października 2019 Share Napisano 30 Października 2019 Dzieki helix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Października 2019 Share Napisano 30 Października 2019 No i co tam słychać we warsztacie? Maniek, bo jeszcze Cię gotów ktoś wyprzedzić... i nagroda przypadnie komuś innemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 30 Października 2019 Autor Share Napisano 30 Października 2019 40 minut temu, Mitrandir napisał: No i co tam słychać we warsztacie? Maniek, bo jeszcze Cię gotów ktoś wyprzedzić... i nagroda przypadnie komuś innemu Niech tylko ktoś spróbuje . Praktycznie na ukończeniu - zostały detale. Musiałem zrezygnować z powieszenia pod kadłubem (nie zmieściło by się). Może dziś uda się go skończyć - wstawię zdjęcie. Galeria będzie trochę później. Pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 30 Października 2019 Autor Share Napisano 30 Października 2019 (edytowane) Trochę później tak wygląda: 99.9 % (zostały czerwone paski na osłonach silników i czarne paski na goleniach podwozia). Pozdrawiam Edytowane 30 Października 2019 przez ManiekB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 30 Października 2019 Share Napisano 30 Października 2019 Miód , chociaż mogłem poczekać do galerii . A to napiszę jeszcze raz. Pozdrawiam Hello PS Czyli zdążyłeś do niedzieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 30 Października 2019 Autor Share Napisano 30 Października 2019 Teraz, Hello napisał: Miód , chociaż mogłem poczekać do galerii . A to napiszę jeszcze raz. Pozdrawiam Hello PS Czyli zdążyłeś do niedzieli ? Dzięki za miłe słowa. Niestety w tym miodzie jest łyżka dziegciu, ale to podsumuję w Galerii. Pozdrawiam Tak do niedzieli zdążyłem (tej 3). Powiedzmy że tak był plan. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Października 2019 Share Napisano 30 Października 2019 44 minuty temu, ManiekB napisał: Dzięki za miłe słowa. Niestety w tym miodzie jest łyżka dziegciu, ale to podsumuję w Galerii. Wirnik... straszne kłuje w oczy. \poza tym wyszedł ci bardzo fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 31 Października 2019 Share Napisano 31 Października 2019 ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 31 Października 2019 Share Napisano 31 Października 2019 (edytowane) Świetnie wyszedł. Krótsza oś wirnika i krótsze popychacze znacznie lepiej się prezenują, tylko tak jak wspomniał Grzegorz popraw troche ugięcie łopat i będzie super. Pozdrawiam Edytowane 31 Października 2019 przez leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 31 Października 2019 Autor Share Napisano 31 Października 2019 3 godziny temu, leon napisał: Świetnie wyszedł. Krótsza oś wirnika i krótsze popychacze znacznie lepiej się prezenują, tylko tak jak wspomniał Grzegorz popraw troche ugięcie łopat i będzie super. Pozdrawiam Z tym ugięciem łopat zobaczę co da się zrobić - (tzn wyprostować je u nasady głowicy?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Października 2019 Share Napisano 31 Października 2019 Przy głowicy przełamać i skierować łopaty w dół...a tam gdzie łuk masz w tej chwili...wyprostować delikatnie))))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 2 Listopada 2019 Autor Share Napisano 2 Listopada 2019 KONIEC. Galeria wrzucona będzie jutro (tzn dziś ale po południu). Od poprawek wirnika - naprawiałem go już 3 razy. Czekam tylko na godło PZL z prawej strony to fotki uzupełnie. A na teraz kilka zdjęć gotowego. Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Listopada 2019 Share Napisano 3 Listopada 2019 (edytowane) No to nie chcę cię martwić... ale będziesz musiał tak jak mówiłem pofatygować się na Babarybę 2020, po odbiór rzeczonej Flaszki... Będzie nam Cię miło gościć z Twoim Sokołem. Gratuluje ukończenia pierwszego W-3 Edytowane 3 Listopada 2019 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 3 Listopada 2019 Share Napisano 3 Listopada 2019 Obłędny wiatrak gratuluję pięknej repliki. Podoba mi się bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 3 Listopada 2019 Autor Share Napisano 3 Listopada 2019 7 godzin temu, Mitrandir napisał: No to nie chcę cię martwić... ale będziesz musiał tak jak mówiłem pofatygować się na Babarybę 2020, po odbiór rzeczonej Flaszki... Będzie nam Cię miło gościć z Twoim Sokołem. Gratuluje ukończenia pierwszego W-3 Tym samym będę napewno. 24 minuty temu, kapsel napisał: Obłędny wiatrak gratuluję pięknej repliki. Podoba mi się bardzo Dzięki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 3 Listopada 2019 Autor Share Napisano 3 Listopada 2019 Zapraszam do Galeria. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helix Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 Witam ponownie!!! Przeglądając końcowe zmagania Mańka, zauważyłem,że"buda napędów"jest jakaś nie naturalnie wysoka-a nie mogę zweryfikować, nie mając jeszcze modelu. Pozwalam sobie na fotkę wlotu wentylatora, którego dół znajduje się dokładnie na poziomie sufitu kabiny, a w modelu jest przesunięty do góry. Ew.Korekta? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi