krzy65siek Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 (edytowane) Model Tamiya, blaszki Parta, lufy Model Master, kalki Techmod. Przyjemnie całkiem się go sklejało. Pozdrawiam Krzysiek Edytowane 7 Listopada 2019 przez krzy65siek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luvadea Napisano 27 Sierpnia 2020 Share Napisano 27 Sierpnia 2020 Cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 28 Sierpnia 2020 Share Napisano 28 Sierpnia 2020 Elegancko wszystko siadło, wygląda jak rasowy Spit. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Września 2020 Share Napisano 3 Września 2020 Mi się podoba swietne okopcenie za wydechami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 4 Września 2020 Autor Share Napisano 4 Września 2020 Bardzo Wam wszystkim dziękuję, jestem zaskoczony, że jakoś ten model udało się zauważyć. Okopcenia robiłem suchymi pastelami, całkiem fajny sposób. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 Bardzo schludny Zumbach, a jak by dodać jeszcze jakieś zacieki dołem, tak typowe dla spotów, to jak zadbana maszyna na rozpoczęciu służby Pozdr! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 Post pod postem bo już się nie da edytować, chciałem jeszcze podpytać bo dłubie właśnie prawie takiego samego, wydechy nie wyglądają na zestawowe - wymienione na jakieś żywice fishtail? Z góry dzięki i pozdrawiam, ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2020 Tak, ale nie pamiętam niestety teraz jakie. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 Dzięki za szybki odzew! Quickboost-y już do mnie jadą, pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 7 Grudnia 2020 Share Napisano 7 Grudnia 2020 Schludny, czysto sklejony. Po raz kolejny przekonuję się, że blaszki w 1:72, może poza kabiną nie mają większego sensu, po prostu ich nie widać. Otarcia fajne, choć tylko na nasadzie skrzydła i śmigle (mocno). Ja robię też odpryski wszędzie, gdzie obsługa ma dostęp (luki KM-ów, blachy silnika itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi