krzy65siek Napisano 7 Listopada 2019 Napisano 7 Listopada 2019 (edytowane) Model Tamiya, blaszki Parta, lufy Model Master, kalki Techmod. Przyjemnie całkiem się go sklejało. Pozdrawiam Krzysiek Edytowane 7 Listopada 2019 przez krzy65siek 7 Cytuj
GreGG24 Napisano 28 Sierpnia 2020 Napisano 28 Sierpnia 2020 Elegancko wszystko siadło, wygląda jak rasowy Spit. Gratki. Cytuj
Moses Napisano 3 Września 2020 Napisano 3 Września 2020 Mi się podoba swietne okopcenie za wydechami Cytuj
krzy65siek Napisano 4 Września 2020 Autor Napisano 4 Września 2020 Bardzo Wam wszystkim dziękuję, jestem zaskoczony, że jakoś ten model udało się zauważyć. Okopcenia robiłem suchymi pastelami, całkiem fajny sposób. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj
wuwumaster Napisano 4 Września 2020 Napisano 4 Września 2020 Bardzo schludny Zumbach, a jak by dodać jeszcze jakieś zacieki dołem, tak typowe dla spotów, to jak zadbana maszyna na rozpoczęciu służby Pozdr! ww Cytuj
wuwumaster Napisano 6 Grudnia 2020 Napisano 6 Grudnia 2020 Post pod postem bo już się nie da edytować, chciałem jeszcze podpytać bo dłubie właśnie prawie takiego samego, wydechy nie wyglądają na zestawowe - wymienione na jakieś żywice fishtail? Z góry dzięki i pozdrawiam, ww Cytuj
krzy65siek Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Napisano 6 Grudnia 2020 Tak, ale nie pamiętam niestety teraz jakie. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj
wuwumaster Napisano 6 Grudnia 2020 Napisano 6 Grudnia 2020 Dzięki za szybki odzew! Quickboost-y już do mnie jadą, pozdr! Cytuj
GreGG24 Napisano 7 Grudnia 2020 Napisano 7 Grudnia 2020 Schludny, czysto sklejony. Po raz kolejny przekonuję się, że blaszki w 1:72, może poza kabiną nie mają większego sensu, po prostu ich nie widać. Otarcia fajne, choć tylko na nasadzie skrzydła i śmigle (mocno). Ja robię też odpryski wszędzie, gdzie obsługa ma dostęp (luki KM-ów, blachy silnika itp.). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi