KRL Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Koleżanki, koledzy mam całą piwnicę pudełek po rożnych modelach głównie lotnictwo współczesne ale nie tylko skala 1:24, 1:32 i 1:48 są pudełka + resztki ramek głównie uzbrojenie jeżeli kogoś by interesowała taka skarbnica to łącznie są to resztki po ok. 80-100 modelach. Oczywiście oddaje za free od razu dodam że nie mam czasu na przeszukiwanie i wyciąganie elementów jeżeli ktoś chce może zabrać całość niestety muszę się pozbyć tej skarbnicy ze względu na przeprowadzkę mam czas do końca tygodnia. Więc zapraszam na łowy jeżeli ktoś potrzebowałby jakiś elementów uzbrojenia czy innych wózków z zestawów itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) Heyka, przygarnął bym wszystko co masz do F-14, Mig-29 i Phantom, skala 1/32 Edytowane 11 Listopada 2019 przez Artur D. dopisano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 Załatwione. info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 a co masz z miga-23 i 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 MiG-23 mam chyba pięć pudełek a 21 chyba dwa lub trzy do 23 są podwieszenia + ten wózek na jednostkę napędową o ile pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 mogę to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 A uzbrojenie francuskie i brytyjskie do powojennych odrzutowców? Znajdzie się coś? Wezmę wszystko jak leci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 Mam coś po Mirage ale to 1:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) No to mi się nie przyda. Szukam 1:48 Edytowane 11 Listopada 2019 przez net_sailor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 1 minutę temu, net_sailor napisał: No to mi się nie przyda. Szukam 1:48 Jeszcze sprawdzę jak będę wypakowywał czy czegoś nie ma jak coś będzie dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Daj znać co zostało. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Chętnie przytule to co zostało.Sorki ,ale nie przeczytałem postu do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 Zostało całe mnóstwo pudeł więc pytanie tylko jak chciałbyś to odebrać i kiedy do soboty muszę zdać mieszkanie więc w piątek to co zostanie zamierzam wywieźć na wysypisko. Niestety jest tego tak dużo że nie mogę wynieść do śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Mój Tel. 664 341 81 dowolna pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Mom Tel 664 341 891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) 20 godzin temu, KRL napisał: Zostało całe mnóstwo pudeł więc pytanie tylko jak chciałbyś to odebrać i kiedy do soboty muszę zdać mieszkanie więc w piątek to co zostanie zamierzam wywieźć na wysypisko. Niestety jest tego tak dużo że nie mogę wynieść do śmieci. Daj znać na PW jestem w "pobliżu" to pomogę ogarnąć całość też dla Innych. Edytowane 12 Listopada 2019 przez KRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 Będę w środę w domu jakby coś zapraszam, niestety sprawa stała się problematyczna dla mnie i czas nagli więc muszę możliwie szybko rozdać to co jest lub utylizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Gdyby były jakieś gadżety do SU-22 w 48 to jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 12 Listopada 2019 Share Napisano 12 Listopada 2019 Znam Twoje prace,i jestem ich fanem, ale w dobrym tonie jest odpowiadać .Podałem nr. tel Wiem że była późna pora ,ale jak pisałem jestem 24h dostępny.. A tak po prawdzie, niech Piotr zgarnie wszystkie nagrody.Ma blisko..Wiem, że na tym nie będzie zarabiał.. To uczciwy kolega.. Pozdrowienia. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miniex Napisano 12 Listopada 2019 Share Napisano 12 Listopada 2019 Cześć, a posiadasz resztki z zestawów WnW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Listopada 2019 Autor Share Napisano 12 Listopada 2019 Ogłoszenie nieaktualne. Serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 13 Listopada 2019 Autor Share Napisano 13 Listopada 2019 Na modelarską Brać zawsze można liczyć jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI Panowie za pomoc, jak się okazało kartonów było ponad 100 ale wszystkie już wyjechały w świat. No prawie wszystkie jedna z małych górek jutro rusza w drogę DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi