abtb Napisano 17 Listopada 2019 Napisano 17 Listopada 2019 (edytowane) Wraca se człowiek po dwóch tygodniach z dziczy a tu takie: "Zmiany, zmiany, zmiany" że se tak pozwolę zacytować jednego z bohaterów filmów Bareji To wypadało by coś odpalić w nowym dziale: Epizod II - "Norweskie opowieści" Historia Do przeczytania np w Wikipedi Artbox Inbox Plan działania A teraz małe postępy: Reszta w miarę zlepiania Ps. Jak wiadomo z Epizodu I sponsor wafelków się wycofał tak więc dorzucam do zestawu "prosto z pudła" jednego "wafelkowego słodycza" zakupionego we własnym zakresie Edytowane 17 Listopada 2019 przez abtb 2 Cytuj
Grzes Napisano 17 Listopada 2019 Napisano 17 Listopada 2019 Norwegia to ma kasę! U nas przy robotach drogowych stawiają barierki, a tam... Wysyłają śmigłowiec, który ustawia się odpowiednio kierując kierowców, ech... A tak bardziej poważnie - fajny będzie taki biało-czerwony 1 Cytuj
lesio-69 Napisano 17 Listopada 2019 Napisano 17 Listopada 2019 Zapowiada się ciekawie, a nawet bardzo ciekawie. 1 Cytuj
abtb Napisano 17 Listopada 2019 Autor Napisano 17 Listopada 2019 9 minut temu, Grzes napisał: U nas przy robotach drogowych stawiają barierki Widzę, że kolega "uderza" w moją branżę drogową - tablica kierująca U - 3a Cytuj
lesio-69 Napisano 17 Listopada 2019 Napisano 17 Listopada 2019 Ciężki orzech do zgryzienia z tym malowaniem. Te RAFu też jest bardzo ładne, tym bardziej, że szarości bardzo ładnie Ci wychodzą. A z białym jak to z białym, może być ciężko. 1 1 Cytuj
abtb Napisano 17 Listopada 2019 Autor Napisano 17 Listopada 2019 12 minut temu, lesio-69 napisał: Te RAFu też jest bardzo ładne, tym bardziej, że szarości bardzo ładnie Ci wychodzą. A z białym jak to z białym, może być ciężko No niby racja. Gwoździa mi tu Kolega zabił 13 minut temu, lesio-69 napisał: A z białym jak to z białym, może być ciężko. Zobaczymy jak wyjdzie "koń w paski" Cytuj
Mitrandir Napisano 17 Listopada 2019 Napisano 17 Listopada 2019 To są pomówienia nikt się nie wycofywał... to ty zerwałeś kontakt A co do Seakinga bardzo ładny wybór, aczkolwiek one się bardzo fajnie brudzą... pytanie czy to nie będzie dla ciebie to za bardzo kłujące w oczy... I bardzo się cieszę, że podobają wam się nowe zmiany na modeluworku 1 Cytuj
abtb Napisano 17 Listopada 2019 Autor Napisano 17 Listopada 2019 28 minut temu, Mitrandir napisał: To są pomówienia nikt się nie wycofywał... to ty zerwałeś kontakt Ja jestem cały czas w "kontakcie" A co do kontraktu to nastąpiła nadinterpretacja - czekolada z orzeszkami ma być za Corsaira Tak, że masz waćpan jeszcze czas żeby sprawę przemyśleć i skoczyć do "spółdzielni" 31 minut temu, Mitrandir napisał: A co do Seakinga bardzo ładny wybór, Dziękuję bardzo 31 minut temu, Mitrandir napisał: aczkolwiek one się bardzo fajnie brudzą dam jakoś radę - egzemplarz świeżutko po odbiorze - czyściutki i gładziutki jak pupa niemowlaka A poza tym ładnie to tak po fejsbukach lepić a na forum nie pokazać? Cytuj
Mitrandir Napisano 17 Listopada 2019 Napisano 17 Listopada 2019 To ty zrób przód a ja machnę tył A poza tym nie po fejsbukach, tylko na naszej klubowej grupie... Wiesz , że nie jest publicznie dostępna i gdyby nie Lesio to byś nic nie wiedział PS: Sam się za niego miałem teraz brać tylko wybrałem większego brudasa, chyba największego bo mi-26 się tak nie brudzi 1 Cytuj
abtb Napisano 17 Listopada 2019 Autor Napisano 17 Listopada 2019 16 minut temu, Mitrandir napisał: gdyby nie Lesio Szpiegów po imieniu się nie wymienia 17 minut temu, Mitrandir napisał: tylko wybrałem większego brudasa, Ciekawe jak wyjdzie Cytuj
Mitrandir Napisano 17 Listopada 2019 Napisano 17 Listopada 2019 9 minut temu, abtb napisał: Szpiegów po imieniu się nie wymienia Ciekawe jak wyjdzie To tyś go nazwał szpiegiem publicznie ...a co do tego jak wyjdzie... hmmm Pewnie brzydko 1 Cytuj
abtb Napisano 18 Listopada 2019 Autor Napisano 18 Listopada 2019 6 godzin temu, Mitrandir napisał: Pewnie brzydko Trzymam za słowo Cytuj
Mitrandir Napisano 18 Listopada 2019 Napisano 18 Listopada 2019 4 godziny temu, abtb napisał: Trzymam za słowo Pamietaj tylko... że to subiektywna ocena Cytuj
kapsel Napisano 1 Grudnia 2019 Napisano 1 Grudnia 2019 Masz rozmach co chwilka to nowy warsztat który zachęca by przysiąść do swoich ulepów. Kibicuję i podglądam. Pozdrawiam Cytuj
Mitrandir Napisano 4 Grudnia 2019 Napisano 4 Grudnia 2019 (edytowane) W dniu 1.12.2019 o 09:40, kapsel napisał: Masz rozmach co chwilka to nowy warsztat który zachęca by przysiąść do swoich ulepów. Kibicuję i podglądam. Pozdrawiam No... Tylko żeby się tu jeszcze coś działo... to byłby cymes Temat bardzo ciekawy, tylko po co zakładać warsztat i nic w nim nie robić? ...17 dzień a tylko mogę in boksa zobaczyć. Toż to skandal pudełko to i w szafie u mnie leży... też mogę sobie pooglądać... Edytowane 4 Grudnia 2019 przez Mitrandir 2 1 Cytuj
abtb Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Napisano 5 Grudnia 2019 No proszszszę 19 godzin temu, Mitrandir napisał: 17 dzień Widzę Grzegorzu , że i kalendarz masz w swojej bambularni, i kredeczką kółeczka w nim zaznaczasz. Dobrze, dobrze. To ja pod twoją nieobecność na forum ciągnąłem budowę śmigłowców a Ty mi teraz jakąś komisję weryfikacyjną zakładasz? Trochę mi się ona kojarzy z panami w spiczastych czapkach - nomen omen białych jak ten twój Sea Dragon 20 godzin temu, Mitrandir napisał: pudełko to i w szafie u mnie leży. Szkoda, że tylko pudełko, ja mam pudełko z modelem I żeby wejść z tematem w nowy rok to teraz przez kolejne 17 dni będę się zastanawiał czy pasy na fotelach są niebieskie czy raczej takie jakieś bardziej lniane. A może zupełnie inne Cytuj
Grzes Napisano 5 Grudnia 2019 Napisano 5 Grudnia 2019 22 godziny temu, Mitrandir napisał: pudełko to i w szafie u mnie leży... też mogę sobie pooglądać Ale zacny Mitrandirze herbu Kogut, przyznaj, że nie znajdziesz w szafie, takiej kompaniji, która nad wrzuconym inboxem potrafi stronami deliberować pysznie się przy tym bawiąc. A dodać należy istotną treść, że przy tej dyspucie ani grama miodu czy innego zacnego trunku nie zażywa! Przykład tym znamienitszy daje nie tylko inszym kompanom, ale też zwykłym kiepom u których to często jad okrutny i chamstwo bez umiaru się wylewa. 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 5 Grudnia 2019 Napisano 5 Grudnia 2019 Komisja....? Bynajmniej 2 godziny temu, abtb napisał: To ja pod twoją nieobecność na forum ciągnąłem budowę śmigłowców a Ty mi teraz jakąś komisję weryfikacyjną zakładasz? Trochę mi się ona kojarzy z panami w spiczastych czapkach ... Harrego Pottera się na oglądałeś ...Strofowaleś... goniłeś do roboty... to tersz masz 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 5 Grudnia 2019 Napisano 5 Grudnia 2019 8 minut temu, Grzes napisał: Ale zacny Mitrandirze herbu Kogut, przyznaj, że nie znajdziesz w szafie, takiej kompaniji, która nad wrzuconym inboxem potrafi stronami deliberować pysznie się przy tym bawiąc. A dodać należy istotną treść, że przy tej dyspucie ani grama miodu czy innego zacnego trunku nie zażywa! Przykład tym znamienitszy daje nie tylko inszym kompanom, ale też zwykłym kiepom u których to często jad okrutny i chamstwo bez umiaru się wylewa. Zaiste, rację Wasć prawisz Cytuj
abtb Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Napisano 5 Grudnia 2019 14 minut temu, Mitrandir napisał: ... Harrego Pottera się na oglądałeś 16 minut temu, Mitrandir napisał: Strofowaleś... goniłeś do roboty... to tersz masz A dziękuję bardzo 24 minuty temu, Grzes napisał: Ale zacny Mitrandirze herbu Kogut, przyznaj, że nie znajdziesz w szafie, takiej kompaniji, która nad wrzuconym inboxem potrafi stronami deliberować pysznie się przy tym bawiąc. A dodać należy istotną treść, że przy tej dyspucie ani grama miodu czy innego zacnego trunku nie zażywa! Przykład tym znamienitszy daje nie tylko inszym kompanom, ale też zwykłym kiepom u których to często jad okrutny i chamstwo bez umiaru się wylewa. Dobre, bardzo dobre 33 minuty temu, Grzes napisał: zacny Mitrandirze herbu Kogut, A to świetne 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 5 Grudnia 2019 Napisano 5 Grudnia 2019 Kończ Waść, wstydu oszczędź... Mówię tu o samolotach 1 Cytuj
abtb Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Napisano 5 Grudnia 2019 4 minuty temu, Mitrandir napisał: Kończ Waść, wstydu oszczędź... Mówię tu o samolotach Prawie skończone A poza tym niektórym się podobają: np: Mi a to wystarczający powód żeby trochę potrzodzić przy wiatrakach. A poza tym pracuję metodą starych szkutników - "musi się wysezonować" I jakoś tak chyba wezmę się za kończenie Bregueta Atlantica. Już mu niewiele brakuje do końca (Tak z miesiąc roboty ) A poza tym śmigłowiec nie zając, może se we fiordzie jeszcze postać odrobinkę Cytuj
Grzes Napisano 5 Grudnia 2019 Napisano 5 Grudnia 2019 Do tej zebry to jak nic pasowałby w roli drapieżcy Twój tygrysi fiacik. 31 minut temu, abtb napisał: 1 Cytuj
abtb Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Napisano 5 Grudnia 2019 4 minuty temu, Grzes napisał: Do tej zebry to jak nic pasowałby w roli drapieżcy Twój tygrysi fiacik. A i owszem. Niezłe zoo by z tego było Ale pożyczyłem od młodego Land Rovera w zebrowym malowaniu. Co prawda 1/60 ale jakoś nie rzuca się w oczy ta różnica skal, a wygląda ciekawie Cytuj
Grzes Napisano 5 Grudnia 2019 Napisano 5 Grudnia 2019 1 godzinę temu, abtb napisał: Ale pożyczyłem od młodego Land Rovera w zebrowym malowaniu. Co prawda 1/60 ale jakoś nie rzuca się w oczy ta różnica skal, a wygląda ciekawie Nie gadaj, pokazuj! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi