abtb Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 (edytowane) Wraca se człowiek po dwóch tygodniach z dziczy a tu takie: "Zmiany, zmiany, zmiany" że se tak pozwolę zacytować jednego z bohaterów filmów Bareji To wypadało by coś odpalić w nowym dziale: Epizod II - "Norweskie opowieści" Historia Do przeczytania np w Wikipedi Artbox Inbox Plan działania A teraz małe postępy: Reszta w miarę zlepiania Ps. Jak wiadomo z Epizodu I sponsor wafelków się wycofał tak więc dorzucam do zestawu "prosto z pudła" jednego "wafelkowego słodycza" zakupionego we własnym zakresie Edytowane 17 Listopada 2019 przez abtb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 Norwegia to ma kasę! U nas przy robotach drogowych stawiają barierki, a tam... Wysyłają śmigłowiec, który ustawia się odpowiednio kierując kierowców, ech... A tak bardziej poważnie - fajny będzie taki biało-czerwony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 Zapowiada się ciekawie, a nawet bardzo ciekawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Listopada 2019 Autor Share Napisano 17 Listopada 2019 9 minut temu, Grzes napisał: U nas przy robotach drogowych stawiają barierki Widzę, że kolega "uderza" w moją branżę drogową - tablica kierująca U - 3a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 Ciężki orzech do zgryzienia z tym malowaniem. Te RAFu też jest bardzo ładne, tym bardziej, że szarości bardzo ładnie Ci wychodzą. A z białym jak to z białym, może być ciężko. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Listopada 2019 Autor Share Napisano 17 Listopada 2019 12 minut temu, lesio-69 napisał: Te RAFu też jest bardzo ładne, tym bardziej, że szarości bardzo ładnie Ci wychodzą. A z białym jak to z białym, może być ciężko No niby racja. Gwoździa mi tu Kolega zabił 13 minut temu, lesio-69 napisał: A z białym jak to z białym, może być ciężko. Zobaczymy jak wyjdzie "koń w paski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 To są pomówienia nikt się nie wycofywał... to ty zerwałeś kontakt A co do Seakinga bardzo ładny wybór, aczkolwiek one się bardzo fajnie brudzą... pytanie czy to nie będzie dla ciebie to za bardzo kłujące w oczy... I bardzo się cieszę, że podobają wam się nowe zmiany na modeluworku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Listopada 2019 Autor Share Napisano 17 Listopada 2019 28 minut temu, Mitrandir napisał: To są pomówienia nikt się nie wycofywał... to ty zerwałeś kontakt Ja jestem cały czas w "kontakcie" A co do kontraktu to nastąpiła nadinterpretacja - czekolada z orzeszkami ma być za Corsaira Tak, że masz waćpan jeszcze czas żeby sprawę przemyśleć i skoczyć do "spółdzielni" 31 minut temu, Mitrandir napisał: A co do Seakinga bardzo ładny wybór, Dziękuję bardzo 31 minut temu, Mitrandir napisał: aczkolwiek one się bardzo fajnie brudzą dam jakoś radę - egzemplarz świeżutko po odbiorze - czyściutki i gładziutki jak pupa niemowlaka A poza tym ładnie to tak po fejsbukach lepić a na forum nie pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 To ty zrób przód a ja machnę tył A poza tym nie po fejsbukach, tylko na naszej klubowej grupie... Wiesz , że nie jest publicznie dostępna i gdyby nie Lesio to byś nic nie wiedział PS: Sam się za niego miałem teraz brać tylko wybrałem większego brudasa, chyba największego bo mi-26 się tak nie brudzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Listopada 2019 Autor Share Napisano 17 Listopada 2019 16 minut temu, Mitrandir napisał: gdyby nie Lesio Szpiegów po imieniu się nie wymienia 17 minut temu, Mitrandir napisał: tylko wybrałem większego brudasa, Ciekawe jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 9 minut temu, abtb napisał: Szpiegów po imieniu się nie wymienia Ciekawe jak wyjdzie To tyś go nazwał szpiegiem publicznie ...a co do tego jak wyjdzie... hmmm Pewnie brzydko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Listopada 2019 Autor Share Napisano 18 Listopada 2019 6 godzin temu, Mitrandir napisał: Pewnie brzydko Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Listopada 2019 Share Napisano 18 Listopada 2019 4 godziny temu, abtb napisał: Trzymam za słowo Pamietaj tylko... że to subiektywna ocena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 1 Grudnia 2019 Share Napisano 1 Grudnia 2019 Masz rozmach co chwilka to nowy warsztat który zachęca by przysiąść do swoich ulepów. Kibicuję i podglądam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Grudnia 2019 Share Napisano 4 Grudnia 2019 (edytowane) W dniu 1.12.2019 o 09:40, kapsel napisał: Masz rozmach co chwilka to nowy warsztat który zachęca by przysiąść do swoich ulepów. Kibicuję i podglądam. Pozdrawiam No... Tylko żeby się tu jeszcze coś działo... to byłby cymes Temat bardzo ciekawy, tylko po co zakładać warsztat i nic w nim nie robić? ...17 dzień a tylko mogę in boksa zobaczyć. Toż to skandal pudełko to i w szafie u mnie leży... też mogę sobie pooglądać... Edytowane 4 Grudnia 2019 przez Mitrandir 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2019 No proszszszę 19 godzin temu, Mitrandir napisał: 17 dzień Widzę Grzegorzu , że i kalendarz masz w swojej bambularni, i kredeczką kółeczka w nim zaznaczasz. Dobrze, dobrze. To ja pod twoją nieobecność na forum ciągnąłem budowę śmigłowców a Ty mi teraz jakąś komisję weryfikacyjną zakładasz? Trochę mi się ona kojarzy z panami w spiczastych czapkach - nomen omen białych jak ten twój Sea Dragon 20 godzin temu, Mitrandir napisał: pudełko to i w szafie u mnie leży. Szkoda, że tylko pudełko, ja mam pudełko z modelem I żeby wejść z tematem w nowy rok to teraz przez kolejne 17 dni będę się zastanawiał czy pasy na fotelach są niebieskie czy raczej takie jakieś bardziej lniane. A może zupełnie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 22 godziny temu, Mitrandir napisał: pudełko to i w szafie u mnie leży... też mogę sobie pooglądać Ale zacny Mitrandirze herbu Kogut, przyznaj, że nie znajdziesz w szafie, takiej kompaniji, która nad wrzuconym inboxem potrafi stronami deliberować pysznie się przy tym bawiąc. A dodać należy istotną treść, że przy tej dyspucie ani grama miodu czy innego zacnego trunku nie zażywa! Przykład tym znamienitszy daje nie tylko inszym kompanom, ale też zwykłym kiepom u których to często jad okrutny i chamstwo bez umiaru się wylewa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Komisja....? Bynajmniej 2 godziny temu, abtb napisał: To ja pod twoją nieobecność na forum ciągnąłem budowę śmigłowców a Ty mi teraz jakąś komisję weryfikacyjną zakładasz? Trochę mi się ona kojarzy z panami w spiczastych czapkach ... Harrego Pottera się na oglądałeś ...Strofowaleś... goniłeś do roboty... to tersz masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 8 minut temu, Grzes napisał: Ale zacny Mitrandirze herbu Kogut, przyznaj, że nie znajdziesz w szafie, takiej kompaniji, która nad wrzuconym inboxem potrafi stronami deliberować pysznie się przy tym bawiąc. A dodać należy istotną treść, że przy tej dyspucie ani grama miodu czy innego zacnego trunku nie zażywa! Przykład tym znamienitszy daje nie tylko inszym kompanom, ale też zwykłym kiepom u których to często jad okrutny i chamstwo bez umiaru się wylewa. Zaiste, rację Wasć prawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2019 14 minut temu, Mitrandir napisał: ... Harrego Pottera się na oglądałeś 16 minut temu, Mitrandir napisał: Strofowaleś... goniłeś do roboty... to tersz masz A dziękuję bardzo 24 minuty temu, Grzes napisał: Ale zacny Mitrandirze herbu Kogut, przyznaj, że nie znajdziesz w szafie, takiej kompaniji, która nad wrzuconym inboxem potrafi stronami deliberować pysznie się przy tym bawiąc. A dodać należy istotną treść, że przy tej dyspucie ani grama miodu czy innego zacnego trunku nie zażywa! Przykład tym znamienitszy daje nie tylko inszym kompanom, ale też zwykłym kiepom u których to często jad okrutny i chamstwo bez umiaru się wylewa. Dobre, bardzo dobre 33 minuty temu, Grzes napisał: zacny Mitrandirze herbu Kogut, A to świetne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Kończ Waść, wstydu oszczędź... Mówię tu o samolotach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2019 4 minuty temu, Mitrandir napisał: Kończ Waść, wstydu oszczędź... Mówię tu o samolotach Prawie skończone A poza tym niektórym się podobają: np: Mi a to wystarczający powód żeby trochę potrzodzić przy wiatrakach. A poza tym pracuję metodą starych szkutników - "musi się wysezonować" I jakoś tak chyba wezmę się za kończenie Bregueta Atlantica. Już mu niewiele brakuje do końca (Tak z miesiąc roboty ) A poza tym śmigłowiec nie zając, może se we fiordzie jeszcze postać odrobinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Do tej zebry to jak nic pasowałby w roli drapieżcy Twój tygrysi fiacik. 31 minut temu, abtb napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2019 4 minuty temu, Grzes napisał: Do tej zebry to jak nic pasowałby w roli drapieżcy Twój tygrysi fiacik. A i owszem. Niezłe zoo by z tego było Ale pożyczyłem od młodego Land Rovera w zebrowym malowaniu. Co prawda 1/60 ale jakoś nie rzuca się w oczy ta różnica skal, a wygląda ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 1 godzinę temu, abtb napisał: Ale pożyczyłem od młodego Land Rovera w zebrowym malowaniu. Co prawda 1/60 ale jakoś nie rzuca się w oczy ta różnica skal, a wygląda ciekawie Nie gadaj, pokazuj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi