Adamsky Napisano 24 Listopada 2019 Autor Share Napisano 24 Listopada 2019 (edytowane) W dniu 24.11.2019 o 22:24, Mitrandir napisał: Adamie...o tablicach (blaszka + kalka) jak tylko będzie 72 no to teraz trzeba to przerobić i dopasować do Answera Edytowane 26 Listopada 2019 przez Adamsky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Do Top Guna, też będzie jak znalazł... np: Anaconda Zastanawiam się czy oni w ogóle go zrobią w 72ce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Godzinę temu, Mitrandir napisał: Do Top Guna, też będzie jak znalazł... np: Anaconda Zastanawiam się czy oni w ogóle go zrobią w 72ce... Zrobia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Czekam zatem z zapałem na Głuszca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 26 Listopada 2019 Autor Share Napisano 26 Listopada 2019 no i wyszło coś takiego, dla znawców- wskaźnik paliwomierza starego typu PPS-21, podziękowania dla Aleksandra z Zalasu, jeszcze kilka elementów z blaszki dorobię i ruszamy dalej, będzie więcej modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 (edytowane) @Adamsky tablica super. Edytowane 26 Listopada 2019 przez mbrnnr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 26 Listopada 2019 Autor Share Napisano 26 Listopada 2019 (edytowane) 30 minut temu, mbrnnr napisał: Tablica super. @mbrnnr przez skromność nie zaprzeczę Edytowane 26 Listopada 2019 przez Adamsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 W dniu 24.11.2019 o 22:43, Mitrandir napisał: Zastanawiam się czy oni w ogóle go zrobią w 72ce... No co Ty... Teraz już zwyczajnie nie mają wyjścia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 W dniu 26.11.2019 o 22:52, Grzes napisał: No co Ty... Teraz już zwyczajnie nie mają wyjścia! Otóż to !!! W 72 każdego W-3 z otwartymi ramionami przyjmiem. Ale głuszca przede wszystkim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 6 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2019 dojechały blaszki do SP-SUI, podziękowania dla Yahu za blaszki , sa rewelacyjne - dłubiemy dalej, póki co walczę z dodatkowymi blaszkami - kabina transportowa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Dobra wiadomość . Ja dzisiaj 7 raz zmywałem główny panel pilotów . Nie daje rady pomalować tych czarnych elementów . Tablica z Yahu nie za zielona ? Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2019 Tablica jest ok 5 godzin temu, Hello napisał: Nie daje rady pomalować tych czarnych elementów . może wykałaczka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2019 7 godzin temu, Hello napisał: Tablica z Yahu nie za zielona ? tablice do W-3 to oddzielna historia , było ich tyle, ze można osobny wątek założyć, a kolor jest dobry, wszystko kwestia światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 5 godzin temu, Adamsky napisał: może wykałaczka??? Nie daje rady po prostu , wystające elementy są za płaskie . Już robiłem pędzelkiem , wykałaczką , maski ... Jeszcze raz spróbuje zamaskować i psiknąć czarnym . Jak nie to zostaje tylko kalkomania czarna albo zostawię wszystko w tej zieleni . Trudno , nie bez powodu przeszedłem na skalę 1/48 . 3 godziny temu, Adamsky napisał: a kolor jest dobry, Czyli Hataka zrobiła za jasny i za niebieski kolor . Jeszcze mógłbym kupić te blaszki Yahu . Zobaczę jak wyjdzie dzisiaj . Tak jestem cierpliwy ( albo uparty ). Przy okazji takie gotowe pomalowane blaszki Answer mógłby już w pudle sprzedawać . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 11 godzin temu, Hello napisał: Dobra wiadomość . Ja dzisiaj 7 raz zmywałem główny panel pilotów . Nie daje rady pomalować tych czarnych elementów Przechodziłem przez to samo... próbowałem i wykałaczką i pędzelkami. Wyszlo mi jak wyszło, nie byłem zadowolony więc jak ktoś ma sposób to chętnie i wypróbuję... na pewno odpowiednia gęstośc farby jest kluczowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 3 minuty temu, leon napisał: odpowiednia gęstośc farby jest kluczowa... Bez wątpienia , niestety na panelu wszystkie pstryczki są w idealnym rządku a ręka "chodzi" swoją drogą . Nie da się oszukać jak w tradycyjnym panelu "bez ładu i składu". Idealnym rozwiązaniem byłoby zostawienie w wypraskach wszystkich czarnych elementów a blaszka powinna tylko odwzorować jednolity , główny kolor . Tak jak dziurki są na zegary . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2019 3 minuty temu, leon napisał: Przechodziłem przez to samo... próbowałem i wykałaczką i pędzelkami. Wyszlo mi jak wyszło, nie byłem zadowolony więc jak ktoś ma sposób to chętnie i wypróbuję... Może kalkomania kolorowa? najlepsze rozwiązanie, nawet w tej skali tablica jest mała lub blaszka z kalkomania, robiłem to na Kani i jakoś to wyszło, mimo 1:48 tablica jest mała, tak planuje zrobić na HASA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Tą tablicę do Kanii robiłeś w 1/48 czy 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2019 @Sławekb Kania 1:48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Teraz, Adamsky napisał: @Sławekb Kania 1:48 A skąd taką blaszkę i kliszę mogę wyrwać?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2019 skontaktuj sie @Sławekb z PZL Adamsky, pewnie maja sa tez inne elementy do Kani z tego co wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 HAHA...Liczyłem na taką odpowiedź)))))......to będziemy w kontakcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 29 minut temu, Adamsky napisał: skontaktuj sie @Sławekb z PZL Adamsky, pewnie maja sa tez inne elementy do Kani z tego co wiem Czy na taką tablicę mogę też liczyć w 1/ 72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2019 1 minutę temu, Mitrandir napisał: Czy na taką tablicę mogę też liczyć w 1/ 72? @Mitrandir wymiary do 72 poproszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Zmierzę tylko tablice w mi 2 i ci podam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi