Patterson Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Ostatni ulepek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Bardzo realistyczny!!super podwozie!!!! świetnie usyfiony, i te plamy od oleju!! Jak żywy :-) Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 IV-ma ulubiona model-ładnie zlepiony malowanie-super(lufa za czysta-wylot-chyba że tylko rekonesans miał i nie strzelał) ciekawie ta minia na tym kołpaku/deklu wygląda antenka,jakby ciutke za cienka(to chyba poza zestawowa?) syfek-tu akurat polemiki nie będzie,każdy robi wedle własnego uznania gratuluję RJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Bardzo fajnie, że nie dałeś bandaża na jednym z koł, malowanie też super-to panzergrau i dunkelgelb?? Plamy z oleju fajne, tylko moim zdaniem z tyłu jest ich trochę za dużo-no ale się czepiam. Brudzing naprawdę bardzo realistyczny. No i wielki + za brak obić i hełmik! 6/6-a co mi tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Bardzo ładny model, gratuluję. Mam kilka pytań, z okazji tej, że ja jestem laikiem, to zapytam jak robiłeś wydech (malowanie) i błoto bo strasznie mi się podoba . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Model jest bardzo ładny, lecz jakbyś mu dał jeszcze jakichś ramoli byłoby GIT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Świetny! Wydech rewelacja. Śliczna czwóreczka Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Pattersonw jakim ty tępie robisz modele...! Bardzo zgrabna, powabna czwóreczka. Wydech i "syf" przy układzie jezdnym. kamo również ciekawe, bardzo fajny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Model jest bardzo ładny, lecz jakbyś mu dał jeszcze jakichś ramoli byłoby GIT. Nie! Nie wolno! Rzadnych ramoli! Jak można uramolić najpiękniejszy czołg IIWW? IV straciła by swoje piękno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Super model, pięknie dobłocony, fajnie że dałeś nakładkę na jednym kole pomalowaną minią. Marcinie mam pytanie, czy ten egzemplarz nie miał krzyży na pancerzu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 29 Marca 2008 Autor Share Napisano 29 Marca 2008 Witam Panowie i dziękuję, cieszę się, że się podoba. Co do lufki to kiedyś też wykańczałem hamulec na czerń, jednak zmieniłem obóz i stwierdzam, że to fikcja, działo jest zbyt delikatne i zbyt często czyszczone by się usmolić na głęboką czerń. Co do dekla to taki delikatny akcencik kontrastowy, dosyć typowy w moich ostatnich pracach, jakoś nie mogę się powstrzymać i zawsze w prawej strony pojazd ma czerwony dekielek . Czwórki jakoś rzadko na fotach są obładowane sprzętem, zwłaszcza te wczesne, zapewne ze względu na wielgachny zasobnik z tyłu wieży na graty załogi. Dlatego ograniczyłem się do drobnego akcentu w postaci hełmu z tyłu i zwiniętego drutu do maskowania z przodu. Malowanie to Pz-Grau i pasy piaskowe. Co do krzyży, to wedle instrukcji nie było oznaczeń przynależności. Widziałem inne wozy w tym malowaniu i nikt nie dawał krzyży , toteż i ja tak zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Co do krzyży, to wedle instrukcji nie było oznaczeń przynależności. Widziałem inne wozy w tym malowaniu i nikt nie dawał krzyży , toteż i ja tak zrobiłem. Aha ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi