mikemc Napisano 13 Grudnia 2019 Share Napisano 13 Grudnia 2019 Witam Rozpocząłem budowę Krazz'a w wersji do przewozu drewna w 1:35 skali. Ma ktoś dokumentacje na temat jak rozłożyć przewody hydrauliczne do dźwigu? Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 Na fotce rama jet chyba po tuning?czyli przedłużona z ciągnika siodłowego..czy to tylko takie wrażenie??Dawaj z tematem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 Ciekawy temat, będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 15 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2019 Jest dołożona dodatkowa rama wraz z ramionami do utrzymania drewna. Akurat elementy ramy w żywicy były powiginane i popękane, dlatego dorobiłem je z profili styroduru. Praca nad żurawikiem rozpoczęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Panzershop .... - to nie są łatwe rzeczy ... :- ) Jest jeden kolega co zrobił ten model , może zechce Ci pomóc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Wydaje się że bożo wpożo miał mnie na myśli więc zgłaszam się do odpowiedzi. Rzeczywiście jakiś czas temu próbowałem zlepić taki model. Był to trochę inny zestaw bo przeznaczony do URALa 4320 i faktycznie był dosyć wymagający. Jednak z tego co widzę na Twoich zdjęciach jest kilka różnic na plus, więc wydaje się, że nie będzie zbyt dużo roboty. Ja robiłem swojego korzystając tylko ze zdjęć dostępnych po wyszukaniu w Google. wyszło mi coś takiego: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 16 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2019 Piękny model. Brudzenie wspaniałe. Mam nadzieje że otrę się o ten poziom. Planuje zbudować małą winietę. Znalazłem trochę filmików na YT przedzierających się krazz'ów przez zabłocone leśne dukty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Będę podpatrywał Twoje zmagania. Planuję wyrzeźbić takiego stwora, bo temat jest bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 22 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2019 Kilka nowych fotek. Rama pomalowana czarnym podkładem. Kabina pomalowana bazowym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 22 Grudnia 2019 Share Napisano 22 Grudnia 2019 Ciekawy, a nawet bardzo ciekawy temat. Nie za ciemny kolorek kabiny? Po dalszych zabiegach ( będą? ) nie będzie jeszcze ciemniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 22 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2019 Postaram się żeby było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2020 Mały update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Z tego co widać to nie taki mały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Jak na razie idzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 10 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 10 Stycznia 2020 Share Napisano 10 Stycznia 2020 Coraz lepiej to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 18 Stycznia 2020 Share Napisano 18 Stycznia 2020 Wygląda super. Czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 18 Stycznia 2020 Share Napisano 18 Stycznia 2020 Nabiera charakteru - działaj, działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 22 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2020 GALERIA Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi