Adamerio Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 Ostatnia z ukończonych prac Model traktorka lotniskowego z zestawu Airfix(A05330 Bomber Re-supply Set), podczas budowy wykorzystałem dedykowaną blaszkę z Brenguna oraz przerobiłem i wykonałem od zera parę brakujących detali. Zapraszam do oglądania: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 Bardzo fajny szkrab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 27 Grudnia 2019 Share Napisano 27 Grudnia 2019 Bardzo lubię takie okaziki. Ładne wykonanie, detale i kolory - zwłaszcza przy świadomości jakie to małe. Niewielkie zastrzeżenie do nowości opon oraz - niezwiązane z samym modelem - do doboru podstawki, która jawi mi się niedostatecznie związana z lotniskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 27 Grudnia 2019 Share Napisano 27 Grudnia 2019 Baaaaaaardzo fajny Jedyne co mi nie pasuje to ta cieniutka kierownica z blaszki - dokładnie obręcz. Ale one pewnie takie były. Poza tym świetny szkrabik, super wyszły przednie światła - bardzo przejrzyste. No i całość podstawki bardzo urokliwa - moje gratulacje. ps - świetne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi