Franz75 Napisano 14 Maja 2020 Share Napisano 14 Maja 2020 Czekaj czekaj, koncze grata. Jeszcze troszke zostalo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Maja 2020 Autor Share Napisano 14 Maja 2020 elegancko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 15 Maja 2020 Autor Share Napisano 15 Maja 2020 W dniu 14.05.2020 o 09:46, RAV napisał: Jak eksponat muzeum "pod chmurką". tzn co masz na myśli ? dorobiłem lusterko z drucika i jakieś blaszki + pomalowałem molotovem, wyszło hmmm chyba ujdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 Ładny .Sypnęło "grubaskami" na forum .Aż mnie naszło żeby swojego zacząć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 15 Maja 2020 Autor Share Napisano 15 Maja 2020 8 minut temu, RAV napisał: Brudzenie oczywiście. Tak wyglądają samoloty, o które nikt nie dba. Czasem deszcz zmyje brud z części powierzchni, przenosząc go w zakamarki i tak sobie stoją. Ale bądźmy Rav szczerzy jankesi nie dbali o swoje maszyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 15 Maja 2020 Autor Share Napisano 15 Maja 2020 18 minut temu, Xmen napisał: Ładny .Sypnęło "grubaskami" na forum .Aż mnie naszło żeby swojego zacząć. dawaj dawaj grubasków nigdy za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 3 minuty temu, Bengal napisał: dawaj dawaj grubasków nigdy za mało Może kiedyś. Na razie co innego mam rozgrzebane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 15 Maja 2020 Autor Share Napisano 15 Maja 2020 14 minut temu, Xmen napisał: Może kiedyś. Na razie co innego mam rozgrzebane. nic nie szkodzi byś otworzył nowe pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 17 minut temu, Bengal napisał: nic nie szkodzi byś otworzył nowe pudełko Nie kuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 15 Maja 2020 Autor Share Napisano 15 Maja 2020 4 minuty temu, Xmen napisał: Nie kuś. ja tylko proponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 Wiem.Mam dwa zestawy: Hobby2000/Hasegawa i SH w dodatku Fińskiego już zrobiłem i nie wiem jakie malowanie wybrać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Maja 2020 Autor Share Napisano 16 Maja 2020 10 godzin temu, Xmen napisał: Wiem.Mam dwa zestawy: Hobby2000/Hasegawa i SH w dodatku Fińskiego już zrobiłem i nie wiem jakie malowanie wybrać.. mi następne chodzi po głowie takie : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 Ciekawe.U mnie raczej będzie Angol z Egiptu i być może Holender. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 49 minut temu, Xmen napisał: Ciekawe.U mnie raczej będzie Angol z Egiptu i być może Holender. O Holender ja swojego postaram się podgonić w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 8 minut temu, kapsel napisał: O Holender ja swojego postaram się podgonić w ten weekend Nie musisz się spieszyć.Na mojego przyjdzie poczekać i to sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Maja 2020 Autor Share Napisano 16 Maja 2020 (edytowane) Nie może być tak łatwo jednak poprawiam jeszcze i domaluje romba na skrzydle Edytowane 16 Maja 2020 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Maja 2020 Autor Share Napisano 16 Maja 2020 poprawione - choć nie lubię takich akcji już na pomalowanym modelu, ale się udało na szczęście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 Kozacki jest. Bardzo się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Maja 2020 Autor Share Napisano 16 Maja 2020 25 minut temu, kapsel napisał: Kozacki jest. Bardzo się podoba w porównaniu do mojego pierwszego byczka progres widać:D tak czy tak czekamy na @Franz75 Marek jednak zrobił ciekawsze malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Maja 2020 Autor Share Napisano 22 Maja 2020 Dla mnie już końcówka, nic lepszego nie zrobię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 23 Maja 2020 Share Napisano 23 Maja 2020 Świetne prace. Wasze Byczki naprawdę bardzo mi się podobają i robią wrażenie. Mam nadzieję że mój chociaż w połowie dorówna Waszym . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Maja 2020 Autor Share Napisano 23 Maja 2020 3 godziny temu, kapsel napisał: Świetne prace. Wasze Byczki naprawdę bardzo mi się podobają i robią wrażenie. Mam nadzieję że mój chociaż w połowie dorówna Waszym . Czekam na finał Twojego jak na wznowienie lotów zagranicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 23 Maja 2020 Share Napisano 23 Maja 2020 26 minut temu, Bengal napisał: Czekam na finał Twojego jak na wznowienie lotów zagranicę Hehe... jeśli uda się to w najbliższym tygodniu powinienem móc ze spokojem ducha postawić go na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Maja 2020 Autor Share Napisano 23 Maja 2020 2 minuty temu, kapsel napisał: Hehe... jeśli uda się to w najbliższym tygodniu powinienem móc ze spokojem ducha postawić go na półce my podobnie z Markiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi