jacek Napisano 28 Lutego 2020 Autor Share Napisano 28 Lutego 2020 No to pięknie.Jeszcze farba nie wyschła a tu taki news.Chyba się poddam i zostawię jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 Się przejmujesz. W następnym zrobisz prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 28 Lutego 2020 Autor Share Napisano 28 Lutego 2020 6 minut temu, Solo napisał: Się przejmujesz. W następnym zrobisz prawidłowo. Dobra Solo, wjechałeś mi na ambicję.Mam nadzieję że starczy mi ta kropla białej farby która mi została.Zmywam te wypociny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 1 Marca 2020 Autor Share Napisano 1 Marca 2020 Poprawiłem co mogłem, niestety Sidewindery zostaną białe bo już nie ściągnę z nich kalki a szkoda mi je zamalowac. Będę miał nauczkę na przyszłośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 1 Marca 2020 Autor Share Napisano 1 Marca 2020 Brzusiu się troszkę pobrudził a Tornado przyodział się w uzbrojenie i jak to nazwał mój syn w BOJLERY czyli zbiorniki paliwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 3 Marca 2020 Autor Share Napisano 3 Marca 2020 (edytowane) Powoli dochodzę jakkolwiek to brzmi Poprawiłem też te nieszczęsne Sidewindery na treningowe bo mi sumienie spac nie dawało. Pojutrze mat i do gabloty. Edytowane 3 Marca 2020 przez jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 3 Marca 2020 Autor Share Napisano 3 Marca 2020 Oczywiście nic nie było zadane do domu.Wy też tak macie??? Trzeba będzie płacic nadgodziny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 13 Marca 2020 Autor Share Napisano 13 Marca 2020 Co prawda budowa Gripena zakończona ale dalej trwają prace nad Tornado.Dzisiaj malowanie.Jest ciężko. Ale lepsze to niż szkoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 13 Marca 2020 Autor Share Napisano 13 Marca 2020 Farba schnie a my popełniamy zaległą dioramę do Pantery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 I to jest kreatywna kwarantanna młodzież nie leniu - obija się- je a intensywnie się rozwija i zdobywa wiedzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 14 Marca 2020 Autor Share Napisano 14 Marca 2020 Poleciał w plener szukać drzewa i kamieni na resztę drogi.Siostra ma zlecenie na namalowanie tła.Kręci się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 Nadejszla wiekopomna chwila.Gripen skończony dawno, dziś koniec prac nad Tornadem.Kalki schną.Dziękuję wszystkim za uwagi i porady.Było to moje pierwsze sprawozdanie z budowy ale na pewno nie ostatnie.Są już pewne pomysły na jesień. Wkrótce galeria z Tornado w roli głównej. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. No i zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi