RH Napisano 19 Stycznia 2020 Share Napisano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Drugi model zrobiony w tym miesiącu ( pierwszy w galerii z pojazdami wojskowymi ) to żywica z firmy Lukgraph 1:32 Sopwith Babe Edytowane 22 Stycznia 2020 przez RH 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 19 Stycznia 2020 Share Napisano 19 Stycznia 2020 Bardzo ładny. jedyna różnica, że tamten wózek ma koła szprychowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 19 Stycznia 2020 Share Napisano 19 Stycznia 2020 Jak zwykle u Kolegi wysoka klasa, z przyjemnością ogląda się Twoje modele. Jestem pełen podziwu za wszelakie "olinowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 19 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2020 2 godziny temu, WujekAlice napisał: Bardzo ładny. jedyna różnica, że tamten wózek ma koła szprychowe. owszem sa szprychowe jak każde w tym czasie .tylko u mnie jest kołpak płócienny zalożony .a na zdjęciu jakiś marynarz zdjął tę osłonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 19 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Slawek_26869 napisał: Jak zwykle u Kolegi wysoka klasa, z przyjemnością ogląda się Twoje modele. Jestem pełen podziwu za wszelakie "olinowania" dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 19 Stycznia 2020 Share Napisano 19 Stycznia 2020 5 minut temu, RH napisał: owszem sa szprychowe jak każde w tym czasie .tylko u mnie jest kołpak płócienny zalożony .a na zdjęciu jakiś marynarz zdjął tę osłonę Pewnie, żeby nie zamokła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 20 Stycznia 2020 Share Napisano 20 Stycznia 2020 Świetna robota. Czysto, z wyczuciem skali, fajne detale. Z każdą Twoją galerią rośnie moje zainteresowanie tymi modelami, tylko nie mam pewności, czy umiejętności i cierpliwości mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 20 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2020 32 minuty temu, Hubert Kendziorek napisał: Świetna robota. Czysto, z wyczuciem skali, fajne detale. Z każdą Twoją galerią rośnie moje zainteresowanie tymi modelami, tylko nie mam pewności, czy umiejętności i cierpliwości mi wystarczy. Dla chcącego nic trudnego , wszystko się można nauczyć , tylko spokojnie .pomalutku a wprawa sama przyjdzie .byle sie nie załamywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 20 Stycznia 2020 Share Napisano 20 Stycznia 2020 Neurochirurgii też teoretycznie mozna się nauczyć - pomalutku, powolutku i szast prast - już klipsujesz tętniaki, albo usuwasz nowotwory z okolic rdzenia przedłużonego Jasne Trzeba znać swoje ograniczenia - jak powiedział Brudny Harry Halowi Hallbrookowi w filmie "Magnum Force" kiedy mu zostawił bombę w samochhodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Tylko jest mala różnica tu nikogo nie możemy pozbawić życia przez błąd lekarski .Ewentualnie można się nabawić nerwicy albo ataku szału niekontrolowanego gdy coś nie wyjdzie Edytowane 21 Stycznia 2020 przez RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 Bardzo ładnie zrobiony. Mam kogo naśladować :-) Popraw tylko nazwę, to jest Sopwith Baby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 ee tam ataku szału - modelarstwo odpręża Jest to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi