RH Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 (edited) Drugi model zrobiony w tym miesiącu ( pierwszy w galerii z pojazdami wojskowymi ) to żywica z firmy Lukgraph 1:32 Sopwith Babe Edited January 22, 2020 by RH 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujekAlice Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Bardzo ładny. jedyna różnica, że tamten wózek ma koła szprychowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Jak zwykle u Kolegi wysoka klasa, z przyjemnością ogląda się Twoje modele. Jestem pełen podziwu za wszelakie "olinowania" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted January 19, 2020 Author Share Posted January 19, 2020 2 godziny temu, WujekAlice napisał: Bardzo ładny. jedyna różnica, że tamten wózek ma koła szprychowe. owszem sa szprychowe jak każde w tym czasie .tylko u mnie jest kołpak płócienny zalożony .a na zdjęciu jakiś marynarz zdjął tę osłonę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted January 19, 2020 Author Share Posted January 19, 2020 1 godzinę temu, Slawek_26869 napisał: Jak zwykle u Kolegi wysoka klasa, z przyjemnością ogląda się Twoje modele. Jestem pełen podziwu za wszelakie "olinowania" dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujekAlice Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 5 minut temu, RH napisał: owszem sa szprychowe jak każde w tym czasie .tylko u mnie jest kołpak płócienny zalożony .a na zdjęciu jakiś marynarz zdjął tę osłonę Pewnie, żeby nie zamokła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Świetna robota. Czysto, z wyczuciem skali, fajne detale. Z każdą Twoją galerią rośnie moje zainteresowanie tymi modelami, tylko nie mam pewności, czy umiejętności i cierpliwości mi wystarczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 32 minuty temu, Hubert Kendziorek napisał: Świetna robota. Czysto, z wyczuciem skali, fajne detale. Z każdą Twoją galerią rośnie moje zainteresowanie tymi modelami, tylko nie mam pewności, czy umiejętności i cierpliwości mi wystarczy. Dla chcącego nic trudnego , wszystko się można nauczyć , tylko spokojnie .pomalutku a wprawa sama przyjdzie .byle sie nie załamywać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujekAlice Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Neurochirurgii też teoretycznie mozna się nauczyć - pomalutku, powolutku i szast prast - już klipsujesz tętniaki, albo usuwasz nowotwory z okolic rdzenia przedłużonego Jasne Trzeba znać swoje ograniczenia - jak powiedział Brudny Harry Halowi Hallbrookowi w filmie "Magnum Force" kiedy mu zostawił bombę w samochhodzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted January 21, 2020 Author Share Posted January 21, 2020 (edited) Tylko jest mala różnica tu nikogo nie możemy pozbawić życia przez błąd lekarski .Ewentualnie można się nabawić nerwicy albo ataku szału niekontrolowanego gdy coś nie wyjdzie Edited January 21, 2020 by RH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemoLPP Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Bardzo ładnie zrobiony. Mam kogo naśladować :-) Popraw tylko nazwę, to jest Sopwith Baby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujekAlice Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 ee tam ataku szału - modelarstwo odpręża Jest to sama przyjemność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts