Focus Napisano 13 Lutego 2020 Share Napisano 13 Lutego 2020 (edytowane) Zobaczymy co uda się wyciągnąć z tego przystojniaka, narazie twarzyczkę obrabiam. Dłonie to jest wyzwanie. Dłoni to ja z tego nie wyrzeźbię, spróbuję odmalować rękawice taktyczne. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających wątek warsztaty. Focus Edytowane 15 Lutego 2020 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 14 Lutego 2020 Share Napisano 14 Lutego 2020 A ja myślałem że taki bezsens jak w polskich spodniach wz. 127A czyli kieszenie udowe tylko z przodu (127A powstały z US-ów wz 127 przez usunięcie tylnych kieszeni udowych) to tylko u nas, jak się okazuje ex-sojusznicy też coś takiego wymyślili. Kibicuje, oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Lutego 2020 Share Napisano 14 Lutego 2020 1 godzinę temu, Michal_G napisał: A ja myślałem że taki bezsens jak w polskich spodniach wz. 127A czyli kieszenie udowe tylko z przodu (127A powstały z US-ów wz 127 przez usunięcie tylnych kieszeni udowych) to tylko u nas, jak się okazuje ex-sojusznicy też coś takiego wymyślili. Kibicuje, oglądam. Dlatego osobiście uwielbiam spodnie kontrakty m65 oliwki albo woodlandy.I klasyczne kurtki m65.W lato sorty z nam ery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Lutego 2020 Share Napisano 14 Lutego 2020 Figurek plastik dosyć mało fajnych fałd ale można to jakoś w miarę ciekawie zmalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 14 Lutego 2020 Autor Share Napisano 14 Lutego 2020 59 minut temu, push-up78 napisał: Figurek plastik dosyć mało fajnych fałd ale można to jakoś w miarę ciekawie zmalować. Porzeźbię połaczenie rekawiczek z bluzą, kamizelkę objadę już zacząłem. Gen2 z tego trudno będzie wystrugać, żeby było gdzie tzw. washa zapuścić. Ciekawi mnie efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 14 Lutego 2020 Autor Share Napisano 14 Lutego 2020 (edytowane) zdjęcia żywicy z neta co sądzicie o wykonaniu, malowaniu? Edytowane 15 Lutego 2020 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Lutego 2020 Share Napisano 14 Lutego 2020 No da się, da! Co nie zmienia faktu że materiał wyjściowy jest marny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 14 Lutego 2020 Autor Share Napisano 14 Lutego 2020 (edytowane) obróbka poleciała pod kaptur i lewą kieszeń na tyle spodni oraz łączenie nogawek. Lepiej mi się obrabia gdy mam pomalowane. Po wszystkich obróbkach mogę zmyć tesztki starej farby. Edytowane 15 Lutego 2020 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 15 Lutego 2020 Autor Share Napisano 15 Lutego 2020 Bardzo podoba mi się malowanie pudełkowe figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi