Marek20000 Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Mam pytanie czy z plasteliny mogę zrobić zimerit a jeżeli nie to z czego 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 O plastelinie słyszałem ale może spróbujesz z trawy bo o tym nikt jeszcze nie pisał. Najlepsze będą dedykowane np. Firma Atak lub robione samemu z mas typu miliput, green stuff itp. Kamyczek dla trolla done. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek20000 Posted March 5, 2020 Author Share Posted March 5, 2020 12 minut temu, enten napisał: O plastelinie słyszałem ale może spróbujesz z trawy bo o tym nikt jeszcze nie pisał. Najlepsze będą dedykowane np. Firma Atak lub robione samemu z mas typu miliput, green stuff itp. Kamyczek dla trolla done. A co myślisz nad zimerit zrobionym z aluminium czyli ta wieczko od jogórtu itp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 13 minut temu, Marek20000 napisał: A co myślisz nad zimerit zrobionym z aluminium czyli ta wieczko od jogórtu itp będzie git z jogurtu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kryspacz Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Amelinium z jogórdu bedzie OK. Do czego ten zimmerit, do Merkavy, Abramsa czy Type 61? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek20000 Posted March 5, 2020 Author Share Posted March 5, 2020 (edited) Do tygrysa od zevady, abrams skończony ale mi nie wyszedł merkava i typ 61 chwilę poleżą. Edited March 5, 2020 by Marek20000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted March 5, 2020 Super Moderator Share Posted March 5, 2020 Kolego, nie zakładaj tematów w nie odpowiednich do tego działach! Pomyśł zanim założysz temat, gdzie on ma być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts