Marek20000 Napisano 5 Marca 2020 Share Napisano 5 Marca 2020 Mam pytanie czy z plasteliny mogę zrobić zimerit a jeżeli nie to z czego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 5 Marca 2020 Share Napisano 5 Marca 2020 O plastelinie słyszałem ale może spróbujesz z trawy bo o tym nikt jeszcze nie pisał. Najlepsze będą dedykowane np. Firma Atak lub robione samemu z mas typu miliput, green stuff itp. Kamyczek dla trolla done. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek20000 Napisano 5 Marca 2020 Autor Share Napisano 5 Marca 2020 12 minut temu, enten napisał: O plastelinie słyszałem ale może spróbujesz z trawy bo o tym nikt jeszcze nie pisał. Najlepsze będą dedykowane np. Firma Atak lub robione samemu z mas typu miliput, green stuff itp. Kamyczek dla trolla done. A co myślisz nad zimerit zrobionym z aluminium czyli ta wieczko od jogórtu itp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 5 Marca 2020 Share Napisano 5 Marca 2020 13 minut temu, Marek20000 napisał: A co myślisz nad zimerit zrobionym z aluminium czyli ta wieczko od jogórtu itp będzie git z jogurtu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 5 Marca 2020 Share Napisano 5 Marca 2020 Amelinium z jogórdu bedzie OK. Do czego ten zimmerit, do Merkavy, Abramsa czy Type 61? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek20000 Napisano 5 Marca 2020 Autor Share Napisano 5 Marca 2020 (edytowane) Do tygrysa od zevady, abrams skończony ale mi nie wyszedł merkava i typ 61 chwilę poleżą. Edytowane 5 Marca 2020 przez Marek20000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Marca 2020 Super Moderator Share Napisano 5 Marca 2020 Kolego, nie zakładaj tematów w nie odpowiednich do tego działach! Pomyśł zanim założysz temat, gdzie on ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi