RH Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Model jak w temacie robiony od podstaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Rewelacja !!! To jest prawdziwe modelarstwo. Nie trzeba czekać, aż ktoś wyda model twoich marzeń - siadasz i robisz sobie. A jak robisz takią ładną imitację płótna na żebrach ? Zdradź warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZOOM Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Śliczny!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Zatkało kakało ! Ciekawy jestem z jakich planów korzystałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 1 minutę temu, kopernik napisał: Zatkało kakało ! Kakało nie zatyka bo nie ma patyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Pamietaj ze zastrzaly skrzydel zostają Jesli chodzi o model to szacun zrobic z niczego samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Szacun za zrobienie modelu od podstaw. Modelarze robiący modele od podstaw to gatunek wymierający. PWS -5 wyszedł bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Marca 2020 Autor Share Napisano 9 Marca 2020 18 godzin temu, kopernik napisał: Zatkało kakało ! Ciekawy jestem z jakich planów korzystałeś ? Tylko z książki " Polskie konstrukcje lotnicze" bo akurat ten samolot to jest ubogi w detale ,Tak ze wnętrze to taka moja wlasna koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi