Topper Harley Napisano 24 Marca 2020 Share Napisano 24 Marca 2020 Witam. Prezentuję stary model Revella skala 1/72 sklejony "z pudła". Jak widać na foto detale nie porażają, jednak dopasowanie części bardzo dobre. Kalki Model Maker bardzo dobrze się nakładały i reagowały z płynami. Malowanie : 30 lat słuzby Su 25 w Bułgarii farby revell . Pozdrawiam Topper Harley 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 24 Marca 2020 Share Napisano 24 Marca 2020 Fajnie się prezentuje, chodź wydaje się strasznie matowy ? Czy to kwestia światła ? Nitowanie było na modelu czy dorabiałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topper Harley Napisano 24 Marca 2020 Autor Share Napisano 24 Marca 2020 Nitowanie było zrobione , a model pociągnięty lakierem matowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 24 Marca 2020 Share Napisano 24 Marca 2020 Z ciekawości (nie twierdzę, że źle, naprawdę fajny!) dlaczego nie półmatem/półbłyszczącym? Sam dopiero jestem początkującym, to wypytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topper Harley Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 Oryginalnie samolot jest matowy, ale ja z tym matem przesadziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 Bardzo ładny, podoba się. Ale nie wiedziałem że revell go produkował. Myślałem że Zwezda tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astarott Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 Niedługo Clear prop swojego wypuści, tylko swoje pewnie kosztować będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 Gwh zapowiadał. Ale w 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG17 Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 To jest przepak ACE Był jeszcze Hobbycraft, KP, UNDA, ART Model i Zvezda Czy ktoś potrafi doradzić który będzie najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 27 Stycznia 2022 Share Napisano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Super. Trochę brudu dorzuc, lubimy żabuchy sukhoija. Miałem ten model, odpuściłem.sprzedałem. Gratuluje, wg. Mnie fajny wykon Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 27 Stycznia 2022 Share Napisano 27 Stycznia 2022 W dniu 26.03.2020 o 11:45, astarott napisał: Niedługo Clear prop swojego wypuści, tylko swoje pewnie kosztować będzie. Swoja droga to już prawie 2 lata od tego buńczucznego stwierdzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Stycznia 2022 Share Napisano 27 Stycznia 2022 Bardzo ładny, plus za nietypowe malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi