Mitrandir Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 (edited) "Szybka robótka"... czyli nowy wypust firmy Dream Model Lekki chiński śmigłowiec rozpoznawczo - uderzeniowy, na bazie francuskiego A.S. 365 Dauphin II Rzeczony model szybciej został sklejony niż trafił do mojej bazy danych Nie zdążył się przeterminować A oto kilka fotek, niestety z telefonu Edited March 31, 2020 by Mitrandir 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matys Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Kurcze fajny. Jak ogólnie określasz DreamModel? Sam mam na składzie ich J-20, w pudle wygląda trochę na poziomie Airfixa - czyli jest okej, ale mogło by być lepiej. Ale do ich zapowiedzianego AH-1Z też się może przymierzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted April 2, 2020 Author Share Posted April 2, 2020 9 godzin temu, Matys napisał: Kurcze fajny. Jak ogólnie określasz DreamModel? Sam mam na składzie ich J-20, w pudle wygląda trochę na poziomie Airfixa - czyli jest okej, ale mogło by być lepiej. Ale do ich zapowiedzianego AH-1Z też się może przymierzę. Dzięki Przyjemne zaskoczenie, jeśli chodzi o spasowanie 9/10, kalkomanie trochę grube, ale raczej bezproblemowe. Obróbka tworzywa też niezła, 8/10. Trochę szwankują z merytoryką ale tragedii niema, wyrabiają się... pierwsze modele np: Dauphin II nie były tak dobre. Trochę powalają ceną, w zamian za to co dostajemy w pudełku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podciech Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Fajna czarna zlepka kilku śmigłowców , oni to potrafią kombinować. Model super 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Model bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts