Mitrandir Napisano 31 Marca 2020 Share Napisano 31 Marca 2020 (edytowane) "Szybka robótka"... czyli nowy wypust firmy Dream Model Lekki chiński śmigłowiec rozpoznawczo - uderzeniowy, na bazie francuskiego A.S. 365 Dauphin II Rzeczony model szybciej został sklejony niż trafił do mojej bazy danych Nie zdążył się przeterminować A oto kilka fotek, niestety z telefonu Edytowane 31 Marca 2020 przez Mitrandir 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 1 Kwietnia 2020 Share Napisano 1 Kwietnia 2020 Kurcze fajny. Jak ogólnie określasz DreamModel? Sam mam na składzie ich J-20, w pudle wygląda trochę na poziomie Airfixa - czyli jest okej, ale mogło by być lepiej. Ale do ich zapowiedzianego AH-1Z też się może przymierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2020 9 godzin temu, Matys napisał: Kurcze fajny. Jak ogólnie określasz DreamModel? Sam mam na składzie ich J-20, w pudle wygląda trochę na poziomie Airfixa - czyli jest okej, ale mogło by być lepiej. Ale do ich zapowiedzianego AH-1Z też się może przymierzę. Dzięki Przyjemne zaskoczenie, jeśli chodzi o spasowanie 9/10, kalkomanie trochę grube, ale raczej bezproblemowe. Obróbka tworzywa też niezła, 8/10. Trochę szwankują z merytoryką ale tragedii niema, wyrabiają się... pierwsze modele np: Dauphin II nie były tak dobre. Trochę powalają ceną, w zamian za to co dostajemy w pudełku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 2 Kwietnia 2020 Share Napisano 2 Kwietnia 2020 Fajna czarna zlepka kilku śmigłowców , oni to potrafią kombinować. Model super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Kwietnia 2020 Share Napisano 3 Kwietnia 2020 Model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi