kjp_a_man Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 W dniu 15.04.2020 o 20:07, kjp_a_man napisał: … Cały czas jestem gotowy na pniu odkupić od Ciebie Paasche TGX po cenie stosownej do stopnia twojego narzekania na ten sprzęt. … Pamiętam, że TGX wychodził circa 650 – 700zł. Cena stosowna do stopnia narzekania 33%×700=240zł. … Jeśli rzeczywiście uszkodziłeś dyszę tak jak piszesz, to cena stosowna do stopnia narzekania plus uszkodzony sprzęt 25%×700=180zł. … 3 godziny temu, Bartas89 napisał: Jesteś nadal zainteresowany kupnem ode mnie tego Paasche TGX Vision? Tak, Z chęcią go wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 1 Maja 2020 Autor Share Napisano 1 Maja 2020 Chodź na priv. Ja nie wiem czemu nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 9 minut temu, Bartas89 napisał: Chodź na priv. Ja nie wiem czemu nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości... Wysłałem. Mam nadzieję, że możesz odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi