Skocz do zawartości

Su-7 1/48 dodatki

CINEQ

Rekomendowane odpowiedzi

Pod linkiem pliki .stl drukowałem na na anycubic photon z pozytywnym efektem:). Całośc jest do Su-7 1:48 SMER/ Mister CRAFT/ KP

Tablica wymaga małego dopasowania ( ale całośc robiłem na szybko) reszta pasuje bez problemu.

Koła posiadają osobno felgę i oponę żeby można było łatwo malować..

Udostępniam za darmo...najlepszego i miłej zabawy:))

https://drive.google.com/open?id=1yhX59W0OkwtbiqCywz5JS-Kgbf4HmHq4

POZDRO

P.S. Posiadam podobne do Gripena w 1:48 ITALERI

dysza.png

koabina1.jpg

koabina2.jpg

kolo przod.png

kolo glowne.png

• Like 2

W sumie to masz 3 modele Photon-a

Photon Zero- budżet- tańsza, mniejsze wydruki i jakościowo gorsze że względu na słabsze parametry

Photon- Standard- wieksza z lepszymi parametrami i jakoś lepsza

Photon- Pro- ulepszony model standard. 

Osobiście jakby S był ok $50 tańszy to bym go brał już dzisiaj

• 2 weeks later...

Jakiego programu/ ów uzywasz do projektowania modelu 3D i nastepnie do samego wydruku.?

Twoje zdjecia, kolego CINEQ byly interesujace, szkoda jedynie ze sa zrobione niejako „z marszu“, na dloni, a nie na jedolitym tle.

przepraszam, ze narzekam, ale jest to bardzo fajne co zrobiles i prezentacja powinna byc odpowiednia.

Hej...

Zdjęcia były z marszu bo innych nie mam....narysowałem to adhoc na szybko wiec nie planowałem prezentacji, ale stwierdziłem że się podzielę tym co zrobiłem.

5 godzin temu, Maverick33 napisał:

Witaj , a może zamieścisz plik już na photona ?

Raczej każdy Sobie powinien ustawić osobno..to nie da się tak wprost.:) Wszystko zalezy od ustawień drukarki, oraz żywicy żeby uzyskać odpowiedni efekt:)

6 godzin temu, erkamo napisał:

Jakiego programu/ ów uzywasz do projektowania modelu 3D i nastepnie do samego wydruku.?

Twoje zdjecia, kolego CINEQ byly interesujace, szkoda jedynie ze sa zrobione niejako „z marszu“, na dloni, a nie na jedolitym tle.

przepraszam, ze narzekam, ale jest to bardzo fajne co zrobiles i prezentacja powinna byc odpowiednia.

Rysuje w różnych programach a to powstało w Rhinoceros:)

Pozdro