CINEQ Napisano 13 Kwietnia 2020 Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Pod linkiem pliki .stl drukowałem na na anycubic photon z pozytywnym efektem:). Całośc jest do Su-7 1:48 SMER/ Mister CRAFT/ KP Tablica wymaga małego dopasowania ( ale całośc robiłem na szybko) reszta pasuje bez problemu. Koła posiadają osobno felgę i oponę żeby można było łatwo malować.. Udostępniam za darmo...najlepszego i miłej zabawy:)) https://drive.google.com/open?id=1yhX59W0OkwtbiqCywz5JS-Kgbf4HmHq4 POZDRO P.S. Posiadam podobne do Gripena w 1:48 ITALERI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Globerek182 Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Super dzieki Szkoda ze nie do su-22 ale i tak kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 16 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2020 su-22 tez mam w planach. cierpliwości:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Zdjecie takiego wydruku z Anycubic byloby nie do pogardzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 A co konkretnie do Su-22? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Mam niestety tylko tyle.. reszta poszła już do modelu.... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 który konkretnie anycubic? cos jescze masz do tego dorobione? zastanawiam się nad kupnem takiej drukarki właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 W sumie to masz 3 modele Photon-a Photon Zero- budżet- tańsza, mniejsze wydruki i jakościowo gorsze że względu na słabsze parametry Photon- Standard- wieksza z lepszymi parametrami i jakoś lepsza Photon- Pro- ulepszony model standard. Osobiście jakby S był ok $50 tańszy to bym go brał już dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Przyznaję, że jestem pod dużym wrażeniem, jakie zrobiły na mnie wydruki fotela. Przypuszczam, że w nie tak już odległej przyszłości, modelowanie komputerowo-drukarkowe namiesza na rynku modelarskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 26 Kwietnia 2020 Share Napisano 26 Kwietnia 2020 Jakiego programu/ ów uzywasz do projektowania modelu 3D i nastepnie do samego wydruku.? Twoje zdjecia, kolego CINEQ byly interesujace, szkoda jedynie ze sa zrobione niejako „z marszu“, na dloni, a nie na jedolitym tle. przepraszam, ze narzekam, ale jest to bardzo fajne co zrobiles i prezentacja powinna byc odpowiednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppompka Napisano 26 Kwietnia 2020 Share Napisano 26 Kwietnia 2020 A takie pytanie kosztowe, jak wygląda koszt drukowania takiego elementu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick33 Napisano 26 Kwietnia 2020 Share Napisano 26 Kwietnia 2020 Witaj , a może zamieścisz plik już na photona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 26 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2020 Hej... Zdjęcia były z marszu bo innych nie mam....narysowałem to adhoc na szybko wiec nie planowałem prezentacji, ale stwierdziłem że się podzielę tym co zrobiłem. 5 godzin temu, Maverick33 napisał: Witaj , a może zamieścisz plik już na photona ? Raczej każdy Sobie powinien ustawić osobno..to nie da się tak wprost.:) Wszystko zalezy od ustawień drukarki, oraz żywicy żeby uzyskać odpowiedni efekt:) 6 godzin temu, erkamo napisał: Jakiego programu/ ów uzywasz do projektowania modelu 3D i nastepnie do samego wydruku.? Twoje zdjecia, kolego CINEQ byly interesujace, szkoda jedynie ze sa zrobione niejako „z marszu“, na dloni, a nie na jedolitym tle. przepraszam, ze narzekam, ale jest to bardzo fajne co zrobiles i prezentacja powinna byc odpowiednia. Rysuje w różnych programach a to powstało w Rhinoceros:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi