Keisyzrk Napisano 13 Kwietnia 2020 Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Witam, po dłuższej przerwie, od ostatniego modelu minęło... ze 3 lata. Sytuacja w kraju nie sprzyja, za to czasu wpadło trochę więcej. Tiger zapodkładowany i zaszufladowany w okolicach 2015r doczekał się w końcu malowania. Coś tam z nim miałem robić coś z dunkelgelb ale było to tak dawno, że zapomniałem co. Wygrzebałem sprzęty, farby i stanęło na panzer gray i totalną fikcje. Równolegle do malowania doszedł cudownie odnaleziony na półce, złożony M4A1. Wyszło tak, zapraszam do oglądania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittman84 Napisano 13 Kwietnia 2020 Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Fantastyczny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 14 Kwietnia 2020 Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Fajnie go pomalowałeś, podoba się. No i + za skalę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 14 Kwietnia 2020 Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Bardzo fajny model naprawdę. Nie bardzo mi się podoba jedynie układ jezdny jest pobrudzony trochę monotonnie i to psuje ten piękny model ale to łatwo poprawic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 15 Kwietnia 2020 Share Napisano 15 Kwietnia 2020 To oleje czy pimenty? Bardzo fajnie wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 15 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2020 Godzinę temu, mic43 napisał: To oleje czy pimenty? Bardzo fajnie wyszło. Dzięki. To pigment mieszany z rozcieńczoną farbą olejna i mieszany najpierw na mokro, potem wycierany na sucho i ewentualne korekty ponownie na mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi