Keisyzrk Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Witam, po dłuższej przerwie, od ostatniego modelu minęło... ze 3 lata. Sytuacja w kraju nie sprzyja, za to czasu wpadło trochę więcej. Tiger zapodkładowany i zaszufladowany w okolicach 2015r doczekał się w końcu malowania. Coś tam z nim miałem robić coś z dunkelgelb ale było to tak dawno, że zapomniałem co. Wygrzebałem sprzęty, farby i stanęło na panzer gray i totalną fikcje. Równolegle do malowania doszedł cudownie odnaleziony na półce, złożony M4A1. Wyszło tak, zapraszam do oglądania. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittman84 Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Fantastyczny! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Fajnie go pomalowałeś, podoba się. No i + za skalę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzype Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Bardzo fajny model naprawdę. Nie bardzo mi się podoba jedynie układ jezdny jest pobrudzony trochę monotonnie i to psuje ten piękny model ale to łatwo poprawic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic43 Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 To oleje czy pimenty? Bardzo fajnie wyszło. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisyzrk Posted April 15, 2020 Author Share Posted April 15, 2020 Godzinę temu, mic43 napisał: To oleje czy pimenty? Bardzo fajnie wyszło. Dzięki. To pigment mieszany z rozcieńczoną farbą olejna i mieszany najpierw na mokro, potem wycierany na sucho i ewentualne korekty ponownie na mokro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts