makinen Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Zakończone. W skrócie w mojej opinii + elegancko zgrana podstawka, figuranci i pojazd pod względem kamuflażu zadowolony jestem z zakupów konwersji do tego pojazdu- tanio nie było, ale pasuje wszystko idealnie sam pojazd- ta wersja jest jednak kozacka i może w przyszłości sam namówię się do zbudowania kolejnego w kamuflażu w duże łaty - dałem ciała z podstawką. Finalnie chciałem dokleić eleganckie boki z cienkiej balsy i...zonk! Na wikol nie chciały się trzymać, a jak im pomogłem, to listewki się wygięły. Spróbowałem na CA- kompletnie nie trzymało i zaczęło żreć styrodur. Pozostało pomalować boki na czarno i mieć nauczkę na przyszłość (choć nadal nie wiem, jak do tego podejść) wash na figurkach i fotelach. Drugi raz nie popełnię tego błędu. Teraz można się pastwić 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Kwietnia 2020 Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Ojjj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi