knoor Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Po kilkudniowej zabawie z olejnymi specyfikami uznałem, że nie mam już entuzjazmu na dalsze dłubanie i czas brać się za nowy czołg, więc teciak trafia na półkę z innymi skończonymi. Głównym celem przy budowie było poeksperymentowanie z różnymi specyfikami do robienia błota. Doświadczenia trochę nowego zdobyłem, z końcowego efektu natomiast jestem średnio zadowolony - no ale o to w sumie chodzi, żeby w następnym było lepiej;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic43 Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Ja właśnie planuje kupić jakiś akrylowy spcyfik dedykowany do błota. Coś podobnego do produktów Wildera z serii Aqua lub textured earth, jako, że nie są one u nas dostępne. Twój model mi się całkiem podoba, ja niedługo będę kończył swojego teciaka, bo też coś już straciłem do niego wenę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Zvezda dobra do experymentów bo wypraski nie są tragiczne a i cenowo bez szaleństwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Dużo pracy wlozyles jest ok choć jak dla mnie za bardzo przesadziłeś z tym błotem i gąsienice są za bardzo napiete. czas na następny model będzie lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knoor Posted April 22, 2020 Author Share Posted April 22, 2020 5 godzin temu, kzugaj napisał: Dużo pracy wlozyles jest ok choć jak dla mnie za bardzo przesadziłeś z tym błotem i gąsienice są za bardzo napiete. czas na następny model będzie lepiej No niestety, gąsienice plastikowe w odcinkach, dużo się nie urzeźbi - może jakąś opalarką, ale znając życie raczej byłoby gorzej niż lepiej;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts