knoor Napisano 18 Kwietnia 2020 Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Po kilkudniowej zabawie z olejnymi specyfikami uznałem, że nie mam już entuzjazmu na dalsze dłubanie i czas brać się za nowy czołg, więc teciak trafia na półkę z innymi skończonymi. Głównym celem przy budowie było poeksperymentowanie z różnymi specyfikami do robienia błota. Doświadczenia trochę nowego zdobyłem, z końcowego efektu natomiast jestem średnio zadowolony - no ale o to w sumie chodzi, żeby w następnym było lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 19 Kwietnia 2020 Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Ja właśnie planuje kupić jakiś akrylowy spcyfik dedykowany do błota. Coś podobnego do produktów Wildera z serii Aqua lub textured earth, jako, że nie są one u nas dostępne. Twój model mi się całkiem podoba, ja niedługo będę kończył swojego teciaka, bo też coś już straciłem do niego wenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Zvezda dobra do experymentów bo wypraski nie są tragiczne a i cenowo bez szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Dużo pracy wlozyles jest ok choć jak dla mnie za bardzo przesadziłeś z tym błotem i gąsienice są za bardzo napiete. czas na następny model będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knoor Napisano 22 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2020 5 godzin temu, kzugaj napisał: Dużo pracy wlozyles jest ok choć jak dla mnie za bardzo przesadziłeś z tym błotem i gąsienice są za bardzo napiete. czas na następny model będzie lepiej No niestety, gąsienice plastikowe w odcinkach, dużo się nie urzeźbi - może jakąś opalarką, ale znając życie raczej byłoby gorzej niż lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi