alienus Napisano 8 Września 2020 Autor Share Napisano 8 Września 2020 Dzięki wielkie meser262!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienus Napisano 10 Września 2020 Autor Share Napisano 10 Września 2020 Dobry wieczór Jest i lewarek Połączyłem co się dało z zestawa Tamiya z blachami Abera i wyszła wersja ze złożoną rączką, był tam taki jeden mały trójkąt ale się zgubił więc nowy musiałem wystrugać "na oko", a tak w sumie to cały robiłem "na oko" starając się oddać to co widzę na zdjęciach. Pomiędzy obie główne blachy wkleiłem dodatkowo 0.2mm warstwę plastiku, jakoś same dwie blachy złączone wydawały mi się za cienkie więc to poszerzyłem - nie wiem czy słusznie czy nie, ale zyskał dzięki temu na wadze! Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 Cześć Alien. Tydzień temu nabyłem Zvezda 1:35 Panther Aus D. Miałbyś może Abera eduarda blaszki na wentylatory wszystkie, i co Tobie zostało jeszcze, z fototrawionych? Ciekawy pojazd, wątek. Fajny warsztat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienus Napisano 3 Maja 2021 Autor Share Napisano 3 Maja 2021 10 hours ago, MayonesEXG7 said: Cześć Alien. Tydzień temu nabyłem Zvezda 1:35 Panther Aus D. Miałbyś może Abera eduarda blaszki na wentylatory wszystkie, i co Tobie zostało jeszcze, z fototrawionych? Ciekawy pojazd, wątek. Fajny warsztat. Pozdrawiam. Hej, a zostało trochę, napisz na PM to wyśle Ci co mam Ja mam na razie pauzę od kociaka, a walczę chwilowo z mustangiem - by odpocząć przy czymś lżejszym Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Czerwca 2023 Share Napisano 22 Czerwca 2023 (edytowane) A może dokończysz @alienus ? Edytowane 22 Czerwca 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienus Napisano 23 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2023 8 hours ago, MayonesEXG7 said: A może dokończysz @alienus ? Tak, jest taki zamiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi